Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Eladták Szilágyi István házát: 36 millió forintért kelt el

Alig fél órát tartott a licit, amikor eladták Szilágyi István házát.

Véget ért a licit, elárverezték a 2020-ban elhunyt Szilágyi István házát, amelyen több tízmilliós adósság volt. A színművész halála után az ingatlant fia, Péter örökölte, ám mivel az már végrehajtás alatt állt, ő pedig börtönben van, a bank licitet indított, amely alig fél óra alatt le is zárult.

A kikiáltási ár 27 millió forint volt, a licitlépcső pedig 270 ezer forint. Többen is harcba szálltak az ingatlanért, ami végül 36 millió forintért kelt el. Az új tulajdonosnak pedig záros határidőn belül ki kell fizetnie az összeget – írja a Blikk.

Az eladásnak a legjobban talán az ingatlan szomszédai örülhetnek, a környéken lakók ugyanis az elmúlt években rengeteg bejelentést tettek a helyi önkormányzathoz az elhanyagolt ingatlan miatt. Egymás között csak horror- és szellemházként emlegették.

– Borzasztó állapotban van a ház, tele mindenféle rágcsálóval, amik onnan átjönnek a szomszédba. Éjjel furcsa hangok és fények szűrödnek át, nagyon ijesztő az egész. Nem mellesleg a környék összképét és a többi ingatlan értéket is rontja, hiszen mindegyik ház szépen fel van újítva. Bízunk benne, hogy az új tulajdonos mihamarabb lebontja az egészet, és újat épít a helyére – mondta az egyik szomszéd.

Fotó: port.hu