Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Eladták Szilágyi István házát: 36 millió forintért kelt el

Alig fél órát tartott a licit, amikor eladták Szilágyi István házát.

Véget ért a licit, elárverezték a 2020-ban elhunyt Szilágyi István házát, amelyen több tízmilliós adósság volt. A színművész halála után az ingatlant fia, Péter örökölte, ám mivel az már végrehajtás alatt állt, ő pedig börtönben van, a bank licitet indított, amely alig fél óra alatt le is zárult.

A kikiáltási ár 27 millió forint volt, a licitlépcső pedig 270 ezer forint. Többen is harcba szálltak az ingatlanért, ami végül 36 millió forintért kelt el. Az új tulajdonosnak pedig záros határidőn belül ki kell fizetnie az összeget – írja a Blikk.

Az eladásnak a legjobban talán az ingatlan szomszédai örülhetnek, a környéken lakók ugyanis az elmúlt években rengeteg bejelentést tettek a helyi önkormányzathoz az elhanyagolt ingatlan miatt. Egymás között csak horror- és szellemházként emlegették.

– Borzasztó állapotban van a ház, tele mindenféle rágcsálóval, amik onnan átjönnek a szomszédba. Éjjel furcsa hangok és fények szűrödnek át, nagyon ijesztő az egész. Nem mellesleg a környék összképét és a többi ingatlan értéket is rontja, hiszen mindegyik ház szépen fel van újítva. Bízunk benne, hogy az új tulajdonos mihamarabb lebontja az egészet, és újat épít a helyére – mondta az egyik szomszéd.

Fotó: port.hu