Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Nem tudják halottá nyilvánítani VV Fannit

A Való Világ című valóságshow egykori játékosa 2017 novemberében tűnt el nyomtalanul.

A holtteste azóta sem került elő, így hivatalosan halottá sem tudják őt nyilvánítani.

A gyászló család tehetetlenül áll a helyzet előtt, ugyanis Novozánszki Fanni 5 évvel ezelőtt nyomtalanul eltűnt, és azóta sem került elő. Több nyom is B. László vádlotthoz vezetett, ám ő csak a lány elrablását ismerte el, a gyilkosságot a mai napig nem vallotta be. A család jogi képviselője szerint csak akkor tudják halottá nyilvánítani a lányt, amikor májusban lezajlik majd a másodfokú tárgyalás. Arra azonban még hónapokig kell várni, így a szülők nem tudták elindítani a hagyatéki eljárást sőt, síremléket sem emelhettek a gyermeküknek.

– Jelenleg várjuk, hogy kitűzze a bíróság a másodfokú tárgyalást, ami véleményem szerint május körül lesz esedékes. Szerettük volna a családdal közösen elérni, hogy végre halottá nyilvánítsák Fannit. Ehhez a polgári bíróság előtt – amely tárgyalja az ügyet – nyilatkoznia kell annak a személynek, aki utoljára látta élve a lányt. Esetünkben ez a személy B. László, aki nyilván nem fogja azt mondani, hogy halott a lány, hiszen akkor bevallaná, hogy ő ölte meg – fejtette ki a Borsnak dr. Lichy József, a család jogi képviselője.

A férfit négy és fél évig tartó nyomozati munka, majd egy tárgyalássorozat végén tavaly nyáron életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték, dacára annak, hogy máig nincs meg a holttest.