Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Peter Srámeknek elege lett a vitákból a Zámbó családdal

Az énekes szeretné már lezárni a viszálykodást a Zámbó családdal.

Úgy tűnik, soha véget nem érő háború zajlik a Zámbó család és Peter Srámek között. A felvidéki énekes úgy érzi, bármit tesz, vagy mond, Jimmy családja okot talál arra, hogy odaszúrjanak neki. Főleg azután kapja a bántásokat, hogy a Zámbó Jimmy életét bemutató fikciós sorozatban ő énekli Jimmy dalait.

Srámek nem tagadja, hogy a Zámbó család fedezte fel őt, a mai napig nagyon hálás nekik ezért. És az is tény, hogy nagy hatással volt rá Jimmy művészete, de azt a vádakat, miszerint ő Zámbó Jimmy szeretne lenni, tagadja.

– Én soha nem bántom őket, mégis mindig valamibe belekötnek. Nem szeretnék belemenni semmilyen harcba, mert már rendkívül unom az egészet. Főleg azért, mert nem gondolom, hogy bármi rosszat tettem volna. A karácsonyt otthon a családommal töltöttem, Szlovákiából hívtam fel december 25-én Krisztiánt, másfél órán át beszéltünk, és arra kértem, hogy legyen végre béke, tartsunk össze, és ne legyenek ellenem, mert ez senkinek nem jó. Mindent megbeszéltünk, rendeztük a dolgokat, majd rá két hétre újra azzal szembesültem, hogy azzal vádolnak: Jimmy nevét felhasználva és őt másolva próbálok magamnak hasznot húzni. Ha ez így lenne, akkor nyolc év után már nem lennék ezen a pályán – kezdte a Borsnak az énekes, aki úgy véli, ő csak egy felkérésnek tett eleget.

– Megtisztelő volt, hogy rám gondoltak a sorozathoz. Örömmel vállaltam, és százszázalékosan teljesítettem a feladatomat. Ha annyira egyszerűnek tűnik Zámbó Jimmy-dalokat énekelni, azt tudom mondani, mindenki csinálja utánam – mondta. – Előadóművész vagyok, ez a munkám, és az a dolgom, hogy eleget tegyek a megkereséseknek. Arról végképp nem tehetek, hogy bennem látják és hallják Jimmyt, ezért pedig nem haragudhat rám senki. Jimmy egy volt, én Peter Srámekként próbálok érvényesülni abból, amit a legjobban szeretek: az éneklésből. A saját karrieremet szeretném építeni, nem magyarázkodni – mondta érdeklődésünkre.

A szlovákiai énekest bántja az igazságtalanság, de az vigasztalja, hogy rajongói most sem hagyták cserben. Krisztiánnal pedig újra átbeszélték a dolgokat, így befejezettnek tekinti a nézeteltéréseket.

Ezúton szeretnék tiszta szívemből Krisztiánnak és a családjának sok sikert és boldogságot kívánok, ezzel lezárva az ügyet.

– Újra beszéltük a dolgokat, rendezni látszódik minden. Most már csak a következő koncertemre szeretnék koncentrálni, közben stúdiózom, nem unatkozom. A rajongóim szeretnek, mindig mellettem vannak, ez a legfontosabb nekem – jelentette ki.

Fotó: Peter Srámek