Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Peter Srámeknek elege lett a vitákból a Zámbó családdal

Az énekes szeretné már lezárni a viszálykodást a Zámbó családdal.

Úgy tűnik, soha véget nem érő háború zajlik a Zámbó család és Peter Srámek között. A felvidéki énekes úgy érzi, bármit tesz, vagy mond, Jimmy családja okot talál arra, hogy odaszúrjanak neki. Főleg azután kapja a bántásokat, hogy a Zámbó Jimmy életét bemutató fikciós sorozatban ő énekli Jimmy dalait.

Srámek nem tagadja, hogy a Zámbó család fedezte fel őt, a mai napig nagyon hálás nekik ezért. És az is tény, hogy nagy hatással volt rá Jimmy művészete, de azt a vádakat, miszerint ő Zámbó Jimmy szeretne lenni, tagadja.

– Én soha nem bántom őket, mégis mindig valamibe belekötnek. Nem szeretnék belemenni semmilyen harcba, mert már rendkívül unom az egészet. Főleg azért, mert nem gondolom, hogy bármi rosszat tettem volna. A karácsonyt otthon a családommal töltöttem, Szlovákiából hívtam fel december 25-én Krisztiánt, másfél órán át beszéltünk, és arra kértem, hogy legyen végre béke, tartsunk össze, és ne legyenek ellenem, mert ez senkinek nem jó. Mindent megbeszéltünk, rendeztük a dolgokat, majd rá két hétre újra azzal szembesültem, hogy azzal vádolnak: Jimmy nevét felhasználva és őt másolva próbálok magamnak hasznot húzni. Ha ez így lenne, akkor nyolc év után már nem lennék ezen a pályán – kezdte a Borsnak az énekes, aki úgy véli, ő csak egy felkérésnek tett eleget.

– Megtisztelő volt, hogy rám gondoltak a sorozathoz. Örömmel vállaltam, és százszázalékosan teljesítettem a feladatomat. Ha annyira egyszerűnek tűnik Zámbó Jimmy-dalokat énekelni, azt tudom mondani, mindenki csinálja utánam – mondta. – Előadóművész vagyok, ez a munkám, és az a dolgom, hogy eleget tegyek a megkereséseknek. Arról végképp nem tehetek, hogy bennem látják és hallják Jimmyt, ezért pedig nem haragudhat rám senki. Jimmy egy volt, én Peter Srámekként próbálok érvényesülni abból, amit a legjobban szeretek: az éneklésből. A saját karrieremet szeretném építeni, nem magyarázkodni – mondta érdeklődésünkre.

A szlovákiai énekest bántja az igazságtalanság, de az vigasztalja, hogy rajongói most sem hagyták cserben. Krisztiánnal pedig újra átbeszélték a dolgokat, így befejezettnek tekinti a nézeteltéréseket.

Ezúton szeretnék tiszta szívemből Krisztiánnak és a családjának sok sikert és boldogságot kívánok, ezzel lezárva az ügyet.

– Újra beszéltük a dolgokat, rendezni látszódik minden. Most már csak a következő koncertemre szeretnék koncentrálni, közben stúdiózom, nem unatkozom. A rajongóim szeretnek, mindig mellettem vannak, ez a legfontosabb nekem – jelentette ki.

Fotó: Peter Srámek