Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Súlyos balesetet szenvedett, mentő vitte kórházba Molnár György Elefántot

Mentő vitte el az Omega együttes gitárosát, Molnár György Elefántot, miután otthonában elesett.

Tavaly tavasszal Molnár György rákos megbetegedése kiújult. Legutoljára azonban jó híreket lehetett hallani a zenészről, nincsen áttét a szervezetében. Most azonban újra kórházba került egy komoly, otthon elszenvedett baleset következtében.

– Elkövettem azt a butaságot, hogy papucsban kimentem – mesélte a Mokkában. A probléma az volt, hogy csúnya esős, csúszós idő volt, aminek következtében elvesztette az egyensúlyát a síkos talajon.

– Elcsúsztam, és hát nagyon csúnyán a jobb oldalamra estem, a jobb csípőmre. Nagyon megijedtem, hogy darabokban vagyok – mesélte balesetéről. A házba még ugyan vissza tudott jutni nagy nehezen, de utána már fel sem bírt állni. A felesége hívta ki hozzá a mentősöket, akik szerencsére nagyon gyorsan kiérkeztek hozzá. A János kórházba szállították kivizsgálni, ahol a CT-eredményeiből kiderült, hogy nem tört el semmije, viszont komoly zúzódásokat szenvedett medence- és combnyaktájon.

A vizsgálatok után kiengedték a kórházból, ahonnan egy „gurulós rock & roll székben” tolták ki az autójukig, ahol a felesége várta. Hozzátette, hogy azért nem szeretne többet ilyen székbe kerülni.

– Érdekes módon nappali lakó lettem, mert a nappalimban alszom a kanapén, mert nem nagyon van lehetőség arra, hogy fölmenjek az emeleti hálószobánkba a lépcsőn, mert egyszerűen nem működik, nem tudom terhelni – mondta Molnár György, majd hozzátette, hogy napról napra jobban érzi magát, de még az édesanyukájától megörökölt járókerettel közlekedik otthon.