Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Most beszéltek először a történtekről: Lebénult Kefir felesége

Mariann egy hónapot töltött kórházban, férje mindvégig mellette volt.

Kefir és felesége, Mariann kapcsolata nem indult túl zökkenőmentesen. Mariann betegsége volt az, ami megerősítette a pár kapcsolatát.

Kefir szerelmét, Mihályi Mariannt a 2018-as Nyerő Párosban ismerhette meg a nagyközönség. A játék során is kiderült: sokat küzdöttek a kapcsolatukért, korábban többször szakítottak is. Mióta viszont rájöttek, hogy nem tudnak a másik nélkül élni, elválaszthatatlanok, majd 2020 augusztusában összeházasodtak.

A tíz együtt töltött idő alatt voltak időszakok, amik megerősítették őket abban, egymás mellett van a helyük. Az RTL Klub Reggeli című műsorban mesélték kapcsolatuk nehézségeiről. A pár 3 év után egy hosszabb szünetet is tartott, ám jött a fordulópont: Mariann beteg lett.

– Három hónapig szednem kellett egy gyógyszert, aminek a mellékhatásaként részleges agyi trombózist kaptam. Ilyesmi százból egy esetben történik. Lebénultam, kórházba kerültem – mesélte Mariann, majd azt is elárulta, Kefir beköltözött szerelmével a kórházba, hogy mindenben támogatni tudja párját. Egy teljes hónapot töltöttek az intézményben.

– Szerintem ez erősítette meg a kapcsolatunkat – jelentette k Mariann, hozzátéve: mindez 2020 elején, gyakorlatilag közvetlenül a koronavírus-világjárvány miatt bevezetett lezárások előtt történt. A pandémiás időszak is jót tett számukra. Ők nem az a fajta páros, akik megszenvedik az összezártságot, épp ellenkezőleg, igénylik az állandó együttlétet.