Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Most beszéltek először a történtekről: Lebénult Kefir felesége

Mariann egy hónapot töltött kórházban, férje mindvégig mellette volt.

Kefir és felesége, Mariann kapcsolata nem indult túl zökkenőmentesen. Mariann betegsége volt az, ami megerősítette a pár kapcsolatát.

Kefir szerelmét, Mihályi Mariannt a 2018-as Nyerő Párosban ismerhette meg a nagyközönség. A játék során is kiderült: sokat küzdöttek a kapcsolatukért, korábban többször szakítottak is. Mióta viszont rájöttek, hogy nem tudnak a másik nélkül élni, elválaszthatatlanok, majd 2020 augusztusában összeházasodtak.

A tíz együtt töltött idő alatt voltak időszakok, amik megerősítették őket abban, egymás mellett van a helyük. Az RTL Klub Reggeli című műsorban mesélték kapcsolatuk nehézségeiről. A pár 3 év után egy hosszabb szünetet is tartott, ám jött a fordulópont: Mariann beteg lett.

– Három hónapig szednem kellett egy gyógyszert, aminek a mellékhatásaként részleges agyi trombózist kaptam. Ilyesmi százból egy esetben történik. Lebénultam, kórházba kerültem – mesélte Mariann, majd azt is elárulta, Kefir beköltözött szerelmével a kórházba, hogy mindenben támogatni tudja párját. Egy teljes hónapot töltöttek az intézményben.

– Szerintem ez erősítette meg a kapcsolatunkat – jelentette k Mariann, hozzátéve: mindez 2020 elején, gyakorlatilag közvetlenül a koronavírus-világjárvány miatt bevezetett lezárások előtt történt. A pandémiás időszak is jót tett számukra. Ők nem az a fajta páros, akik megszenvedik az összezártságot, épp ellenkezőleg, igénylik az állandó együttlétet.