Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Vidéken kezd új életet Tóth Gabi és családja

Gabi régi nagy vágya, hogy vidéken, csendes helyen nőjön fel a kislányuk.

Már egy ideje tervben van a költözés és ingatlanvásárlás a párnál, azonban eddig nem találták meg a megfelelő helyet. Most Tóth Gabi elárulta, hogy nagy lépésre szánta el magát és nehéz döntést hoztak meg Krausz Gáborral.

Tóth Gabi olyannyira elszánt a költözést illetően, hogy már kislányát, Hannarózát is vidéken íratta be az óvodába. Úgy tűnik, az énekesnő már nem szeretné tovább halogatni a dolgokat, így mindent hátrahagyva hagyják el eddigi otthonukat.

– Még óvatosan merek csak fogalmazni, és konkrétumokat még félek elárulni, de tudjátok, hogy régi vágyam, hogy a Dunakanyarba költözhessünk.

Úgy néz ki, hogy eggyel közelebb kerültünk ennek az álomnak a megvalósításához… Életem legnagyobb ajándéka lenne egy vidéki otthonban kelni reggel (akár kakaskukorékolásra) és oda hazatérni este – írta bolgbejegyzésében Tóth Gabi, aki viszont olyan biztos már a dolgában, hogy Hannarózának óvodát is választott az új lakóhelyén.

– Megmagyarázhatatlan erő húz vissza a vidéki lét felé, és lelki szemeim előtt már csak egy olyan kép lebeg, hogy egy szép téli délelőtt én játszom Hannival a vidéki házunk nappalijában, az ablakon át látni a havas tájat, a kandallóban ropog a fa, és Krauszom készíti az ebédet… Ezt most nagyon szeretném, úgyhogy drukkoljatok, hogy jövőre már így ünnepelhessem a születésnapomat. Annyira akarom és annyira hiszek abban, hogy megvalósul, hogy Hannit már abban a városkában írattam óvodába – írta Tóth Gabi, majd azzal folytatta, milyen érzés számára, hogy kislánya már óvodáskorú lett.

– Ez a nap is eljött. Még én sem hiszem el. Elvileg tavasz második felétől óvodás nagylányom lesz.

Most írtam le ezt így először, és persze azonnal elhomályosult a szemem. Az egyik felem szinte belepusztul a gondolatba, hogy az egy szem gyerekem mások felügyelete alatt lesz… Ugyanakkor álszentség volna részemről – és itt jön a nyugtassatok meg rész –, ha az egyik felem nem azt érezné, hogy yeeeah, egy picit újra lehetek egyedül” – írta a család.hu blogján Tóth Gabi.

Fotó: TV2