Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kiderült, kik lesznek a február 19-én induló Sztárban Sztár versenyzői – Fotó!

Végre lelepleződött, ki az a 12 versenyző, aki idén megküzd a legsokoldalúbb előadó címért.

Az ország házibuliját idén is Tilla vezeti, a zsűriben Lékai-Kiss Ramóna, Tóth Andi, Kökény Attila, Marics Peti és Papp Szabi foglal helyet. A tizenkét átváltozásra kész énekes névsorában pedig többek között ott van Oláh Ibolya, Judy, Kamarás Iván és Valkusz Milán is.

A Sztárban Sztár rajongóinak nem kell sokat várni, hiszen az ország házibulija február 19-én újra beindul és garantáltan szórakoztatóvá varázsolja a vasárnap estéket Tilla vezetésével. Az immár kilencedik évadával jelentkező showműsor alkotói nem bíznak semmit a véletlenre, minden korosztály megtalálhatja kedvencét a versenyzők között, sőt erre a szezonra a zsűri is kibővült. Az ítészi szerepben tavaly debütált Lékai-Kiss Ramóna, valamint a két rutinos zsűritag, Kökény Attila és Papp Szabi mellé a hetedik évad legsokoldalúbb női énekese, Tóth Andi, valamint a tavalyi évad második helyezettje, Marics Peti érkezik. Az átalakulásukkal hétről hétre az énekeseknek az öttagú zsűrin kívül a nézőket is el kell varázsolni, hiszen a továbbjutás, na és a végső győzelem a közönség kezében van.

SztarbanSztar2023 csapat2 sajto
Fotó: TV2

A Sztárban Sztár kilencedik évadában tizenkét énekes lép színpadra, de csak egyikük nyerheti el a legsokoldalúbb előadónak járó trófeát. A női versenyzők táborát erősíti a Megasztár egykori második helyezettje, Oláh Ibolya; a Groovehouse énekesnője, Judy; a legutóbb Ázsiában kalandozó Halastyák Fanni, azaz Nemazalány; a Blahalouisana énekesnője, Schoblocher Barbara; Gubik Petra színésznő; és a Honeybeast énekesnője, Tarján Zsófi. Idén megtörik a hagyomány és női győztese lesz a Sztárban Sztárnak!? A névsort olvasva meglehet, de ehhez a fiúknak is biztosan lesz egy-két szava. Az átváltozásra kész férfi előadók között ott van Kamarás Iván, aki most a tánccipőt mikrofonra cseréli; Valkusz Milán, a ValMar „fele”; az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja, Sipos Tomi; a Tha Shudras frontembere, Molnár Tibi; Kiss Ernő Zsolt, színész és Zdroba Patrik.

SztarbanSztar2023 csapat1 sajto
Fotó: TV2

Sztárban Sztár 9. évad február 19-től vasárnap esténként a TV2-n!