Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Nem várt fordulat VV Fanni ügyében

Súlyosabb büntetést kértek a lány meggyilkolása miatt elítélt B. Lászlóra.

Súlyosabb büntetést kért a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség arra a B. Lászlóra, akit életfogytig tartó fegyházra ítélt tavaly júliusban a Fővárosi Törvényszék VV. Fanni meggyilkolása miatt azzal, hogy 25 év múlva bocsáthassák szabadlábra a leghamarabb feltételesen – írja a 24.hu.

Csiha Gábor, a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség szóvivője a lap megkeresésére azt mondta, hogy az ügyészség azt szeretné elérni, hogy mindenképp a törvényi minimumot meghaladó módon emeljék meg a férfi büntetését. Ez a bírói gyakorlat szerint általában öt év szokott lenni.

Az ítéleti tényállás lényege szerint B. Lászlónak nehezebbé vált az anyagi helyzete hat évvel ezelőtt, de nem akarta feladni a költekező életmódját, ezért kereste annak a lehetőséget, hogy készpénzhez jusson. A későbbi áldozata egyik ismerősétől megtudta, hogy az örömlányként dolgozó VV Fanni jelentősebb mennyiségű készpénzt tart a lakásán, amit plasztikai műtétre tett félre.

B. László 2017. november 20-án a későbbi áldozata hirdetésekben szereplő telefonszámán kapcsolatba lépett a fiatal nővel, aki 18:20 óra körüli időben fogadta őt a lakásán. Az ítélet szerint B. László erőszakosan, és támadólag lépett fel VV: Fannival szemben, hogy megszerezze a pénzét, s ennek következtében a lány meghalt.

A terhelt holttestet, valamint a lány értékeit tartalmazó kézi táskáját, illetve egy női ruhákkal telerakott bőröndöt – a sértett elutazásának látszatát keltve – a mélygarázsban lévő bérelt autójához vitte és ott annak hátsó ülésére helyezte el az áldozatát és a táskákat. Később a fővárosban egy elhagyatott helyen a holttestet a jármű csomagtartójában helyezte el. Másnap reggel a szalkszentmártoni bányatavak közelében a férfi a Duna-partra hajtott járművével, majd a Dunába rejtette a holttestet, amely azóta sem került elő.

B. László az egész büntetőeljárás során tagadta a bűnösségét. Állítása szerint nem ölte meg az egykori valóságshow-szereplőt, és nem ő tüntette el a lány holttestét. Az elsőfokú ítélet ellen az ügyész B. László terhére a feltételes szabadságra bocsátás későbbi időpontban történő meghatározásáért, míg a vádlott és védője felmentésért, illetve a határozat hatályon kívül helyezése érdekében fellebbezett. A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség fenntartotta az ügyész súlyosításra irányuló fellebbezését, és súlyosabb büntetést kért a férfire.