Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Luxuséletbe repíti szíve hölgyét A Nagy Ő milliárdos agglegénye

Jákob Zoltán a kamerák előtt keresi a párját.

2022 egyik sikerműsora kétségkívül a Bachelor – A Nagy Ő volt. A reality minden fontos korcsoportban kiemelkedően teljesített, így nem volt kérdés, hogy idén is megnyitja kapuit a szerelem villája, ahol ezúttal Jákob Zoltán, milliárdos üzletember vállalkozik arra, hogy a képernyők előtt találja meg szíve hölgyét. A vállalkozó szellemű nők mától jelentkezhetnek a műsorba.

Romantika, nevetés, árulás, őszinte és hamis szándékok, könnyek és önfeledt pillanatok – mindezekben része volt azoknak a hölgyeknek, akik tavaly A Nagy Ő szerelméért szálltak versenybe. Mindennapjaikat estéről estére százezrek követték, a lányok közül sokan azóta országos ismertségre tettek szert. A december 5-én véget ért párkereső show nézettségi szempontból is kimagasló eredménnyel zárult, hiszen az előző évad eredményeit is felülmúlva, hatalmas fölénnyel lett idősávja legnézettebb műsora mindhárom kiemelt korcsoportban. A szezon átlagos nézőszáma 633 ezer fő volt a teljes lakosság körében, amihez 19,8% nézői részesedés párosult. Ez azt jelenti, hogy a 2022-es évad egy-egy epizódját átlagosan közel minden 5. néző látta a teljes lakosságon belül. A legmagasabb nézettséget a finálé érte el, melyet több mint 733 ezren követtek figyelemmel a korcsoporton belül.* A Nagy Ő tehát az ősz egyik sikerműsora lett, így a reality 2023-ban folytatódik.

– A tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése a Bachelor – A Nagy Ő reality volt. Bíztunk a sikerében, hiszen új alkotócsapattal és nagyon jó szereplőkkel készült, de az eredmények minden várakozásunkat felülmúlták. Az már tavaly eldőlt, hogy idén is folytatni fogjuk a műsort, és nem túlzás azt mondanom, hogy az elmúlt hetekben úton-útfélen azt kérdezték tőlem, ki lesz az idei Nagy Ő? Azt gondolom, a választásunk tökéletes megtestesítője az ideális Bachelornak, aki újra sikerre viheti a realityt – nyilatkozta Fischer Gábor a TV2 Csoport programigazgatója.

A Nagy Ő személye pedig nem más, mint Jákob Zoltán üzletember, 2022-ben az év 37. leggazdagabb embere, aki a műköröm bizniszben épített milliárdos cégbirodalmat. Zoltán építészmérnök, üzletember, aki kivételes tanulmányi eredményei miatt Köztársasági Ösztöndíjban részesült. Mérnökként előbb Németországban, később Magyarországon dolgozott, majd építésügyi szakértő lett. Tíz éve ingatlanberuházóként és fejlesztőként van jelen a magyar ingatlanpiacon. Ezzel párhuzamosan építette fel műkörmös birodalmát, amihez elsőként elvégzett egy OKJ-s kéz- és lábápoló, műkörömépítő alapképzést. 2003-ban lépett piacra a Crystal Nails-szel, ami 2013-ban Superbrands-díjas lett, és immár négy kontinens harminc országában van jelen. Jákob Zoltán 43,2 milliárd forintos becsült vagyonával 2022-ben a Top100 leggazdagabb magyar listáján az előkelő 37. helyen végzett, így ha valaki a jelentkezők közül elnyeri a szívét, igazi hollywoodi mese főszereplőjévé válhat.

– Egész életemben a kíváncsiság hajtott. Amikor nem voltam gazdag, kíváncsi voltam, hogy milyen lehet annak lenni, ők hogyan élnek, hogyan udvarolnak? Most, hogy már elértem ezt a célomat, hasonló indíttatásból vállaltam A Nagy Ő felkérését is. Így akik hasonlóan kíváncsiak, mint én voltam, válaszokat kaphatnak ezekre a kérdésekre és afféle inspirációként is szolgálhat, hogy hová lehet eljutni, ha teszünk az álmainkért. Az életem szinte nyitott könyv, a különböző közösségi média felületeken elég sok mindent megmutatok belőle, így a leendő versenyzők is betekintést nyerhetnek a mindennapjaimba. Ezúttal arra vállalkozom, hogy a kamerák előtt keresem a leendő párom. A munkám mellett a legnagyobb hobbim az utazás, havonta új úticélom van, a világ legkülönbözőbb tájaira repülök, így, ha valaki nem szereti az egzotikus helyeket, annak nem én leszek a jó választás – mutatkozott be röviden a Bachelor – A Nagy Ő agglegénye.

Aki úgy érzi, meg tudná hódítani Zoltán szívét és szívesen osztozna mindennapi luxusában, mától jelentkezhet a műsorba ezen a linken.