Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Vége! Szakított Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Már nyolc hónapja külön élnek, de a válókeresetet még nem adták be.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor tavaly februárban adták utolsó közös interjújukat, akkor azt mondták, megbeszélték, hogy amint Bence fiuk első osztályos lesz, kivonják a házasságukat és a családjukat érintő magánjellegű tartalmakat a nyilvános platformjaikról. Ekkor hozzátették, nem váltak el, viszont úgy vették észre, hogy a közös szereplés nincs jó hatással a házasságukra.

Az egykori kézilabdázó most a Story magazinnak árulta el, hogy a házasságuk valóban zátonyra futott, nyolc hónapja külön élnek a férjével.

Mint mondta, szerinte a legtöbb házasság lángoló szerelemmel indul, és teljesen normális, ha idővel szeretetté, szövetséggé alakul. Sokáig ők is így éltek, de aztán kezdte azt érezni, hogy elveszíti a társát.

– Én nagyon hittem ebben a szóban. Nem azért mentem férjhez, hogy elváljak. Nekem tényleg Gábor volt a nagy ő az életemben, és tíz éve teljes nyugalomban mondtam ki neki az igent. Bizalommal voltam felé, és olyan biztonságban éreztem magam, mint soha senki más mellett. Ma sem gondolom, hogy rossz döntést hoztam, hiszen született három csodás gyermekünk. De az én fejemben tényleg az volt, mint a mesékben, hogy a herceg és a hercegnő szerelme örökké tart – mondta a lapnak.

– Gáborral mindketten megtettünk mindent a házasságunkért. Sokszor sikerült kimásznunk a gödörből, mert ugyanakkor és ugyanannyira akartuk, de most elkerültük egymást az időben. Nálam eljött a pont, hogy azt éreztem: tovább nem csukhatom be a szemem – mondta Tápai, aki nem tagadta, harmadik fél is közrejátszott a szakításban.

– Nem fogok szépíteni, volt megcsalás. Sokáig nagyon türelmes és elfogadó voltam, de egyszerűen rá kellett jönnöm, hogy nem működik köztünk ez az egész.

Mint mondta, két és fél éven át várta, hogy változás következzen be, legalább elmenjenek kettesben kávézni vagy sétálni, de ez nem történt meg. Elmentek egymás mellett időben, mostanra már csak szülők, nem férj és feleség, de ettől függetlenül továbbra is állítja, szereti Kucsera Gábort, és mindig szeretni is fogja, csak más minőségben.

– Sokkal jobban neveljünk a gyerekeinket, amióta nem él otthon. Jobb a kommunikációnk és a kapcsolatunk is, ami egy kis idő múlva újra odajuthat, ahonnan tizenöt éve indult: a barátsághoz.

Tápai tisztázta, nehezen hozta meg a döntését, de most, hogy megvan, kitart mellette. Mint mondja, két és fél évig tartó tortúrát hagyott maga mögött, mostanra lezárta a házasságát és jól érzi magát. A válókeresetet viszont egyelőre még nem nyújtotta be.

– Megvártam, hogy ez egy végleges döntés legyen, és ne egy düh vezérelt cselekedet. Előbb-utóbb nyilván ez a része is rendeződni fog, de azt gondolom, semmi sem egy papírtól függ. Gyakorlatilag mi már elváltunk – érzelmileg – jelentette ki.