Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Feladta németországi életét Bencsik Tamara – „Sokszor megalázó helyzetbe kerültünk”

Bencsik Tamara 15 éve tűnt fel a Megasztárban, ám megdöbbenésre a csillogó sikert a bizonytalan külföldi életre cserélte.


Németországban hullámvölgyek után nagy karriert futott be, de most hazajött. Vajon mire készül?
Az énekesnő bő tíz évvel ezelőtti elköltözésének okai mélyen keresendők, édesanyja elvesztése után a szakmában sem igazán érezte itthon a helyét, nem kapta meg azt az elismerést, amire vágyott. Persze külföldön sincs kolbászból a kerítés. Meg kellett küzdenie előítéletekkel, magánnyal, többszörös becsapásokkal, de az álmát, hogy énekeljen, sose adta fel.
– Borzasztó nehéz volt az első évünk. Kevés pénzünk volt, nem beszéltük a nyelvet és sokszor megalázó helyzetbe kerültünk. Nem szégyellem: takarítói munkát vállaltam egy szállodában, ahol bár elégedettek voltak velem, mégsem fizették ki a megbeszélt összeget. Úgy éreztem, nagyon lenézik a bevándorlókat. Persze később, amikor már szép ruhában, nagy színpadokon énekeltem, alig várták, hogy a közelemben lehessenek… Szerencsére kint megismerkedtem egy lánnyal, aki sokat segített nekünk a mindennapi hivatalos ügyek intézésében. Egyszer hívott, hogy benevezett egy pláza énekversenyére. Határtalan volt az örömöm! Főként miután elénekeltem a dalt, és állva tapsolt a közönség. Három nap múlva hívott a kísérőzenekar vezetője, hogy lenne-e kedvem csatlakozni hozzájuk – meséli Bencsik Tamara a Spirit FM-en is hallható #nofilter-Nők, filter nélkül Köböl Anitával adásának vendége.

Így Tamara komoly nemzetközi karriert épített, már három zenekarral dolgozik, bejárta egész Európát; volt olyan hónap, amikor 24 helyen léptek fel. A szíve azonban hazahúzta.
– Elégedettnek érzem magam, úgy gondolom, hogy szakmailag a helyemen vagyok. Viszont nagyon hiányzott Magyarország, egyre erősebben húzott a szívem, ezért a párommal úgy döntöttünk, hogy hazajövünk. Itthon is szerencsét próbálunk, de a külföldi karriert nem adtam fel, hiszen ma nincs áthidalhatatlan távolság; amikor fellépés van, akkor repülőre szállok, és megyek énekelni – tette hozzá Bencsik Tamara a #nofilter-Nők, filter nélkül Köböl Anitával műsorában.