Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Megtagadta a kezelést Deák Bill Gyula rákos felesége

Deák Bill Gyula feleségénél újra kiújult a daganat, mégsem hajlandó elfogadni a javasolt kezelést.


Az énekes felesége tizenkét évvel ezelőtt már egyszer átélte mindazt, amivel most újra szembe kell néznie, ugyanis kiújúlt nála a rák. Márciusban többórás operáción is átesett, a tumort eltávolították, de szükséges további kezeléseknek alávetnie magát, de van, amit még a gyógyulás reményében sem vállal.
– Nem, nem és nem! A kemoterápiás kezelést egyszerűen nem engedjük, sem én, sem Marika!
Szegénykém korábban kapott már ilyet, és szó szerint megégették a mellét. Még egy ilyen élmény szóba sem jöhet! Marad a gyógyszeres kezelés, az infúzió és a reménykedés. A körülményekhez képest elvagyunk. Az én drágám mos, főz, takarít, éljük a mindennapi életünket, és megpróbálunk vigyázni a másikra. Olykor embert próbáló feladat ez. Imádkozni azért a nőért, akit mindennél jobban szeretek – mondta a Blikknek Deák Bill Gyula.
A blues-énekes bízik abban, hogy Marika így is felépül, próbál erős maradni és nem veti el a novemberi nagykoncert ötletét, mert nagyon hálás a közönségének, akik ennyi éven át mellette álltak és szerették a munkáit.
– Mint tudjuk, a blues egy életforma, egy életérzés, amely magával ragad és nem ereszt.
Nagy izgalommal várom a koncertet és nagyon hálás vagyok a közönségnek, hogy ennyi évtizeden keresztül mellettem van. Igyekszem minél jobban viszonozni ezt a szeretetet és tiszteletet, amit kapok – mondta a zenész.