Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Kiderült, miért nem vonult börtönbe Galambos Lajosnak

A trombitás maga árulta el: minden jogszabályt és bírósági döntést betart.


A hírek szerint szerda reggel kellett volna bevonulnia a kecskeméti börtönbe Galambos Lajosnak, ám a trombitás nem jelent meg a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetnél. A nap folyamán a Vértesben látták kirándulgatni a zenészt, akit áramlopás miatt ítéltek 3 év 6 hónapra. Lajcsi a Blikknek beszélt a történtekről.
– A rám vonatkozó jogszabályokat, bírósági határozatokat maradéktalanul betartom, azok szellemében járok el. Az utóbbi időben több olyan információ is szárnyra kapott a sajtóban a börtönbe vonulásom időpontjával és helyszínével kapcsolatban, amiket hivatalosan senki nem erősített meg – mondta Lajcsi, ami alapján úgy tűnik, nem ma kellett bevonulnia a börtönbe, de azt sem árulta el, mikor van ennek a pontos dátuma.
A zenész mostanra besokallt, úgy érzi magát, mint egy űzött vad, a birtokára katasztrófaturisták járnak, biztonsági szolgálatot kellett felfogadnia.
– Az utóbbi időben kaptam hideget-meleget, ezért úgy döntöttem, hogy a harcomat a bíróságon szeretném a továbbiakban megvívni, nem a nyilvánosság előtt – jelentette ki Galambos Lajos.
A Borsnak Galambos István, Lajcsi testvére azt mondta: „Annyit biztosan állíthatok, hogy nincs szökésben, és megvan az oka annak, ha végül nem kellett bemennie a börtönbe”.