Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kiderült, miért nem vonult börtönbe Galambos Lajosnak

A trombitás maga árulta el: minden jogszabályt és bírósági döntést betart.


A hírek szerint szerda reggel kellett volna bevonulnia a kecskeméti börtönbe Galambos Lajosnak, ám a trombitás nem jelent meg a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetnél. A nap folyamán a Vértesben látták kirándulgatni a zenészt, akit áramlopás miatt ítéltek 3 év 6 hónapra. Lajcsi a Blikknek beszélt a történtekről.
– A rám vonatkozó jogszabályokat, bírósági határozatokat maradéktalanul betartom, azok szellemében járok el. Az utóbbi időben több olyan információ is szárnyra kapott a sajtóban a börtönbe vonulásom időpontjával és helyszínével kapcsolatban, amiket hivatalosan senki nem erősített meg – mondta Lajcsi, ami alapján úgy tűnik, nem ma kellett bevonulnia a börtönbe, de azt sem árulta el, mikor van ennek a pontos dátuma.
A zenész mostanra besokallt, úgy érzi magát, mint egy űzött vad, a birtokára katasztrófaturisták járnak, biztonsági szolgálatot kellett felfogadnia.
– Az utóbbi időben kaptam hideget-meleget, ezért úgy döntöttem, hogy a harcomat a bíróságon szeretném a továbbiakban megvívni, nem a nyilvánosság előtt – jelentette ki Galambos Lajos.
A Borsnak Galambos István, Lajcsi testvére azt mondta: „Annyit biztosan állíthatok, hogy nincs szökésben, és megvan az oka annak, ha végül nem kellett bemennie a börtönbe”.