Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Mérai Kata vallomása Gyebnár Csekkáról: A viszonyunk nyomokban sem tartalmazott barátságot

Együtt vágtak az Ázsia Expressznek, pedig a Barátok köztben csak kolléganők voltak.


Hatalmas utat járt be Mérai Kata és Gyebnár Csekka, akik az Ázsia Expresszben mindenkit lenyűgöztek kitartásukkal és versenyszellemükkel. Bár a páros között néha kirobbant egy-egy nézeteltérés barátságuk minden nehézségen átsegítette őket. Pedig néhány évvel ezelőtt még nem voltak ilyen jóban.
– A mi kapcsolatunk abszolút munkakapcsolat volt, amikor a Barátok köztben játszottunk. A viszonyunk nyomokban sem tartalmazott barátságot. Akkor kezdtünk el igazán jóban lenni, amikor jött a COVID és a Barátok közt még forgott. Ott volt két bolondos nő, a jelmeztár és elkezdtük magunkat szórakoztatni különféle tartalmak gyártásával, amiket kitettünk a közösségi oldalakra. Ez hozott minket össze – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Mérai Kata, aki azonnal igent mondott az Ázsia Expresszben való szereplésre.
– Egymástól függetlenül mondtunk rá igent. Nekem nagyon tetszett ez az egész. Voltak időszakok, amikor Csekka kicsit bizonytalan volt. Ilyenkor remekül tudtam alkalmazni a sport coach végzettségem is. Mindig feltettem neki a kérdést, hogy ’mi a legrosszabb, ami történhet?’. Tartott tőle, hogy esetleg elbukunk. Újra és újra feltettem neki ezt a kérdést, mígnem kibukott belőle, hogy „legrosszabb” esetben maximum hazamegyünk. Belátta, hogy az sem egy katasztrófa. Ez a műsor volt a mi személyes El Caminónk. Mindketten másra kerestük a válaszokat, de úgy gondolom, hogy megkaptuk őket. Engem csak még jobban megerősített ez az egész abban, hogy minden fejben dől el – mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, S. Miller Andrásnak Mérai Kata.

Fotó: TV2