Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Mérai Kata vallomása Gyebnár Csekkáról: A viszonyunk nyomokban sem tartalmazott barátságot

Együtt vágtak az Ázsia Expressznek, pedig a Barátok köztben csak kolléganők voltak.


Hatalmas utat járt be Mérai Kata és Gyebnár Csekka, akik az Ázsia Expresszben mindenkit lenyűgöztek kitartásukkal és versenyszellemükkel. Bár a páros között néha kirobbant egy-egy nézeteltérés barátságuk minden nehézségen átsegítette őket. Pedig néhány évvel ezelőtt még nem voltak ilyen jóban.
– A mi kapcsolatunk abszolút munkakapcsolat volt, amikor a Barátok köztben játszottunk. A viszonyunk nyomokban sem tartalmazott barátságot. Akkor kezdtünk el igazán jóban lenni, amikor jött a COVID és a Barátok közt még forgott. Ott volt két bolondos nő, a jelmeztár és elkezdtük magunkat szórakoztatni különféle tartalmak gyártásával, amiket kitettünk a közösségi oldalakra. Ez hozott minket össze – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Mérai Kata, aki azonnal igent mondott az Ázsia Expresszben való szereplésre.
– Egymástól függetlenül mondtunk rá igent. Nekem nagyon tetszett ez az egész. Voltak időszakok, amikor Csekka kicsit bizonytalan volt. Ilyenkor remekül tudtam alkalmazni a sport coach végzettségem is. Mindig feltettem neki a kérdést, hogy ’mi a legrosszabb, ami történhet?’. Tartott tőle, hogy esetleg elbukunk. Újra és újra feltettem neki ezt a kérdést, mígnem kibukott belőle, hogy „legrosszabb” esetben maximum hazamegyünk. Belátta, hogy az sem egy katasztrófa. Ez a műsor volt a mi személyes El Caminónk. Mindketten másra kerestük a válaszokat, de úgy gondolom, hogy megkaptuk őket. Engem csak még jobban megerősített ez az egész abban, hogy minden fejben dől el – mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, S. Miller Andrásnak Mérai Kata.

Fotó: TV2