Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Sándor László Jami: Visszakaptam az öt Cápától emberileg is, hogy jó az, amit csinálok

Sándor László Jami sokaknak ismerős a zene világából. A rapper azonban most az RTL népszerű üzleti showműsorában tűnt fel, ahol egy nagyszerű ötlettel állt a „Cápák” elé.

Sándor László évek óta foglalkozik vagyonvédelemmel. A rapperként is ismert vállalkozót nemrég a Cápák között című műsorban láthattuk, ahol bár üzleti partnerre nem talált, de így sem távozott üres kézzel. A Trimedio Newsnak mesélt a részletekről.
– Egy olyan szolgáltatást találtunk, ami Magyarországon még egyedülálló, tini felügyelet névre kereszteltük. Ez annyit jelent, hogy 13-17 éves kor között – ha a szülő úgy kívánja – elkísérjük a srácokat bulikba, szórakozóhelyekre, fesztiválokra, focimeccsekre látva vagy láthatatlanul – kezdte lapunknak Jami. – Természetesen nem szólunk bele semmibe, csak akkor, ha bármilyen probléma lép fel. Kell egy híd a szülő és gyermek között, itt jövünk mi a képbe, az aggódó anyuka vagy apuka biztonságban tudhatja a felügyeletünk alatt a fiatalokat. Öt évvel ezelőtt született meg ez az ötletünk, épp, amikor már kezdett bekerülni a köztudatba, a pandémia közbeszólt. Most jött el az idő, ezért úgy gondoltam, elviszem mindezt a Cápák elé, így jelentkezem az RTL Cápák között című műsorába – mesélte a rapper, aki kérdésünkre elárulta, hogyan fogadták a személyét és egyben az egyedülálló ötletét.

jami1
Évek óta foglalkozik vagyonvédelemmel. Fotó: RTL


– Több lépcsőn át jutottam eléjük. Az első pillanattól kezdve jól fogadtak. A Cápáknak elmondtam személyesen, mivel jöttem: befektetőket kerestem a cégembe. Sajnos senki nem szállt be az üzletbe, viszont Balogh Levente és Lakatos István egy-egy millió forinttal támogatta az elgondolásunkat. A Cápák között történetében még nem volt, hogy valakinek pénzt ajánlottak volna föl úgy, hogy cserébe nem kérnek semmit, ezért különösen büszke vagyok. Egy feltételük volt, hogy reklám és marketing tevékenységre használjuk fel ezt az összeget – fűzte hozzá.
– Köszönettel tartozom az RTL-nek, sokkal többet adtak, mint amilyen céllal mentem. Visszakaptam az öt Cápától emberileg is, hogy jó az, amit csinálok, így elérzékenyülve tovább tudok haladni az utamon. Egyre több a megkeresés, és a műsor hatására még a zenéim megtekintésében is jelentős emelkedést érzékelek – emelte ki.
Jami nem egyedül dolgozik, az üzletet harmadmagával indította el, melyet ALF névre kereszteltek el.
– Szaniszló Attila és Szaniszló Ferenc az üzlettársam, a keresztneveink kezdőbetűiből állt össze a nevünk. Pénzszállítók voltunk régen, ott született a barátságunk és az ötlet is, hogy indítsunk el egy közös vagyonvédelmi céget. Én vagyok a magyar hangja és a motorja a tinifelügyeletnek, de ez egy nagy csapat, azokról a srácokról is szól, akik az éjszakában dolgoznak. Folyamatosan bővülünk, megyünk előre – jelentette ki László, aki számára egyáltalán nem idegen a szereplés.

jami2
Jami nem távozott üres kézzel. Fotó: RTL

– Tizennégy éves koromtól kezdtem hobbi szinten szinkronizálni, színészkedni, majd rappelni. Nem áll tőlem távol, ha a kamera vesz, vagy ha színpadra kell állnom. Volt egy hosszabb szünet, majd annyira hiányzott a zene, hogy a Trimedio kiadóval együttműködve a visszatérésem után megcsináltuk a Vallomás című albumunkat. Nagyon hálás vagyok Szűcs Balázsnak, aki bízott bennem, és lehetőséget adott számomra – mesélte a vállalkozó, aki szerette volna, ha ezzel zenei karrierje beindul.
– Nekem kevés a stúdiómunka, vágytam a közönség elé, de nem minden alakult úgy, ahogy szerettem volna. Büszke vagyok, mert a Maradok című számmal felkerültem egy aranylemezes válogatásra. Fellépés tekintetében azonban alul maradt az érdeklődés. Negyven pluszos vagyok, és most úgy érzem, csak azzal szeretnék foglalkozni, amiből vissza is kapok, amiből töltődhetek. Nem mondom, hogy örökre letettem a mikrofont, de jelenleg a prioritást a vállalkozásom jelenti, elsősorban erre szeretnék koncentrálni – mondta Jami érdeklődésünkre.