Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Nem tud leállni a fészekrakással Liptai Claudia és Pataki Ádám

Állandó fészekrakónak tartja magukat Liptai Claudia és Pataki Ádám, akik folyamatosan szépítik, pofozgatják otthonukat.


– Mi állandóan rakjuk a „fészekbe a szalmaszálakat”. Ádám mindig egy újabb és újabb okoseszközt talál, amit feltétlenül be kell szereznie otthonra. Én pedig a kis csetreszeket, díszeket szeretem inkább gyűjtögetni – mondta Liptai Claudia, aki legutóbb kisfia szobájának megszépítését tűzte ki célul.
– Marci nemsoká iskolás lesz, igaz ez még hosszú hónapok kérdése, de mi már most elkezdtünk rá készülni. Az ágyát emeletesre cseréltük, az már nagyfiúsabb neki. A játékai rendszerezésével viszont nem voltunk elégedettek, ezért Ádám egy fantasztikus bútorrendszert tervezett, ami megoldás lett a problémára. Ehhez azonban előtte egy alaposabb lomtalanítás is kellett, hogy csak a szükséges dolgokat pakoljuk át az új bútorba – árulta el a műsorvezető, aki könnyen válik meg egy-egy használati tárgytól.
– Ádám jobban ragaszkodik a tárgyakhoz, én és Marci viszont olyan típusok vagyunk, akik könnyebben válnak meg ezektől. Egy nagy zsák játékot szedtünk össze, amit továbbadunk. Jó érzéssel tölt el, hogy más még örülhet ezeknek a játékoknak, könyveknek, amik jó állapotban vannak, de Marcinak már nincs rá szüksége. Ilyenkor mindig rájövök, hogy akár ennél is gyakrabban lomtalaníthatnánk a ház többi helyiségében is. Például a garázsban, ahova lassan nem férünk be a sok cucc miatt – mondta a 95.8 Sláger FM-en hallható ’ÉdesKettes’-ben Liptai Claudia.