Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Nem tud leállni a fészekrakással Liptai Claudia és Pataki Ádám

Állandó fészekrakónak tartja magukat Liptai Claudia és Pataki Ádám, akik folyamatosan szépítik, pofozgatják otthonukat.


– Mi állandóan rakjuk a „fészekbe a szalmaszálakat”. Ádám mindig egy újabb és újabb okoseszközt talál, amit feltétlenül be kell szereznie otthonra. Én pedig a kis csetreszeket, díszeket szeretem inkább gyűjtögetni – mondta Liptai Claudia, aki legutóbb kisfia szobájának megszépítését tűzte ki célul.
– Marci nemsoká iskolás lesz, igaz ez még hosszú hónapok kérdése, de mi már most elkezdtünk rá készülni. Az ágyát emeletesre cseréltük, az már nagyfiúsabb neki. A játékai rendszerezésével viszont nem voltunk elégedettek, ezért Ádám egy fantasztikus bútorrendszert tervezett, ami megoldás lett a problémára. Ehhez azonban előtte egy alaposabb lomtalanítás is kellett, hogy csak a szükséges dolgokat pakoljuk át az új bútorba – árulta el a műsorvezető, aki könnyen válik meg egy-egy használati tárgytól.
– Ádám jobban ragaszkodik a tárgyakhoz, én és Marci viszont olyan típusok vagyunk, akik könnyebben válnak meg ezektől. Egy nagy zsák játékot szedtünk össze, amit továbbadunk. Jó érzéssel tölt el, hogy más még örülhet ezeknek a játékoknak, könyveknek, amik jó állapotban vannak, de Marcinak már nincs rá szüksége. Ilyenkor mindig rájövök, hogy akár ennél is gyakrabban lomtalaníthatnánk a ház többi helyiségében is. Például a garázsban, ahova lassan nem férünk be a sok cucc miatt – mondta a 95.8 Sláger FM-en hallható ’ÉdesKettes’-ben Liptai Claudia.