Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hazaengedték a kórházból Eszenyi Enikőt

Már otthon lábadozik Eszenyi Enikő azt követően, hogy múlt héten egy színházi baleset következtében eltörte a csuklóját.

A Vígszínház egykori igazgatónője sokéves kihagyás után vállalt munkát Budapesten, ahol a Játékszínben tért volna vissza a Csodálatos vagy, Júlia! című darab főszereplőjeként. A színésznő a darab fotóspróbáján szenvedett balesetet, amelynek következtében eltört a csuklója, mentővel vitték kórházba, ahol meg kellett műteni.
A baleset miatt hónapokkal elhalasztották a február 25-re ütemezett bemutatót. A Blikknek a színház egyik alkalmazottja arról beszélt, hogy a színésznő ugyan már jobban van, megviselték a történtek.
– Még mindig nagyon odavan, rendkívül szomorú, hogy így alakultak a dolgok. Azonban nem hagyta el magát, úgy tudom, már hazamehetett, otthon gyógyul. Mindent megtesz azért, hogy minél előbb helyre jöjjön és folytatódhassanak a próbák – mesélte a lapnak a színésznő kollégája. Hozzátette, hogy egyelőre sok a kérdőjel a darab körül, még a színészek sem tudják pontosan, mi lesz a darabbal.
– Azt mondták nekik, majd telefonon kapnak értesítést, de eddig még semmi konkrétat nem tudni. A színháznak nem kis feladat mindezt megoldani, hiszen az következő hónapokra több előadást is meghirdetett, de most az egész műsorrendet át kell szervezni.

Fotó: Honéczy Barnabás/MTI