Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Mi történt? Külföldre költözne Dobó Ági

Külföldi terveket szövöget családjával Dobó Ági.

A népszerű blogger-influencer elárulta, imád elmerülni más országok gasztronómiájában, és férjével együtt szívesen kipróbálnák, milyen az élet például Spanyolországban vagy Ausztriában. Szoros napirenden persze nincs náluk a téma, ennek pedig családjaikon túl a népes baráti társaságuk örül a legjobban. Barátnőivel a hétvégén éppen egy közös nagy főzésre készül legújabb szakácskönyve receptjeiből.
Dobó Ági lassan tíz éve blogol és avatja be mindennapjaiba a közönséget. Jó ideje már, hogy a gasztronómia nagy rajongója, nyert már főzőműsort is, és receptjeit megosztja a követőivel. Legújabb receptkönyvénél a barátai bábáskodtak.
– Amikor készült a könyv, gyakorlatilag összeköltöztünk egy hétre a mi házunkban néhány baráti párral. Minden „családi vállalkozásban” ment, hiszen a fotós, a grafikus, a szerkesztő is a társaságunkhoz tartozik. És mivel folyamatosan készítettük a finomabbnál finomabb mártogatósokat, krémeket, kencéket, senki sem bánta, hogy ez tulajdonképpen munka. A hétvégén a barátnőim a Konyhakiállításra is elkísérnek, ahol saját standon fogunk majd főzni három napon keresztül, és persze viszem a könyveket is – nevetett Ági, akinek a mindennapokban nagy hasznára van a gasztronómia iránti rajongása. Férje mellett ugyanis két kisfia is imádja, bármit is készít nekik.

019A1681


– Bármit is készítek nekik, szerencsére szeretik, bár a kisebbik fiam nem bánná, ha túrós csusza lenne a reggeli, az ebéd és a vacsora is. Arról, hogy külföldre költözzünk legalább egy időre, már régóta beszélgetünk, de egyelőre itt tart minket a családunk, akikkel nagyon közel állunk egymáshoz, és persze a barátok. Én ugyan messzebbre is szívesen mennék, de azért, hogy tőlük ne legyen nagy a távolság, leginkább Európában gondolkodunk. A spanyol ételek például nagyon finomak, és a mediterrán országok közül ez a régió áll a legközelebb hozzánk. Vagy éppen Ausztria, ahol nemsokára sítábort is rendezünk, a szomszédban van, és onnan bármikor haza is jöhetünk – mondta.
Mielőtt azonban a költözés testközelbe kerülne, Ági gőzerővel dolgozik itthon is. Immár második receptkönyve, a Krémek, kencék lett az olvasói kedvence, ezt mutatja be a március 3-5. között a Papp László Budapest Sportarénában, a Konyhakiállításon, ahol a közönség a legújabb trendekkel, a létező leghatékonyabb energiafelhasználású konyhai gépekkel is ismerkedhet amellett, hogy gasztronómiai bemutatókat, beszélgetéseket is láthat-hallhat a színpadon.