Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Mentő vitte el Galambos Lajost, azóta nem tudni, hogy van

Otthonában lett rosszul, hiába kérte családját, ne hívjanak mentőt, szirénázva vitték a kórházba.

Épp a szántóföldön dolgozott egy szomszédja Galambos Lajosnak, amikor két, szirénázó mentőautóra lett figyelmes. Mint kiderült, nagy a baj, a boldogasszonypusztai birtokáról azonnal kórházba kellett vinni a mulatós sztárt.
Miután egyelőre bizonyosan nem kell bevonulnia a börtönbe egészségi állapot miatt, és egy nagy bulit is csapott Lagzi Lajcsi, szerda délután kórházba kellett vinni.
A Blikk Lajcsi ügyvédjétől megtudta, Lajcsi nem akarta, hogy esetkocsit hívjanak hozzá, ám két autó is megjelent a birtokán.
– Arra kaptam felhatalmazást a családtól, hogy elmondjam: Galambos Lajos rosszul lett az otthonában. Méghozzá olyan mértékben, hogy – kifejezett kérése ellenére – a családtagjai mentőt hívtak hozzá. Ki is vonult a házukhoz az OMSZ egyik esetkocsija, majd nem sokkal később egy másik is érkezett. Pontosan nem tudom, miért, csak annyit, hogy orvosszakmai oka volt a másik autó kihívásának: az első autó nem rendelkezett vagy kellő felszereltséggel vagy megfelelő személyzettel – mondta a Blikknek Lajcsi ügyvédje, dr. Csontos Zsolt.
– A mentősök aztán a kórházba szállítás mellett döntöttek. Hogy végül melyik kórházba vitték be, a székesfehérváriba vagy a tatabányaiba, egyelőre nem tudom, mert egy ideje én sem tudom elérni az ügyfelemet – tette hozzá.