Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Oláh Ibolya: Lehet, hogy 15 évre megint eltűnök

Most a Sztárban Sztár műsorban vállalta szereplést, de úgy gondolja, úgy tud csak dolgozni, ha nem szerepel a médiában.

Oláh Ibolya közel tizenöt év után adott interjút a Glamour.hu-nak, melyben többek között arról is beszélt, miért döntött úgy, hogy kizárja az életéből a nyilvánosságot.
– A Megasztár után, konkrétan 2008 óta teljesen kivontam magamat a médiából. Tudatos döntést hoztam, tudom, ki vagyok és mit akarok. Nagyon-nagyon besokalltam. Tudtam, hogy én attól nem leszek jobb és nem leszek több, ha az újságok hülyeségeket írnak rólam, ha folyton rólam beszélnek. Azt gondolom, hogy alkotni és előadni dolgokat, valamint dolgozni csak úgy lehet, ha nem szerepelsz a médiában. A nagyon jó dolgok azonban akkor találnak meg, amikor teljes mértékben kivonod magadat ezekből a történetekből – mondta a lapnak az énekesnő, majd hozzátette, még ő is rácsodálkozik döntésére, hogy igent mondott a TV2 felkérésre.
– Nem igazán gondoltam azt, hogy egyszer majd megint a tévé képernyőjén leszek, mert nem volt benne a közeljövőben szereplő terveimben. Azonban most közel tizenöt év után megint a képernyőn vagyok, de aztán majd lehet, hogy tizenöt évre megint eltűnök, aztán majd megint megjelenek. Nem tudom, mit hoz még az élet. Az viszont biztos, hogy én nem versenyzek ebben a műsorban, hanem egyszerűen csak jól érzem magamat a stábtagokkal és a táncosokkal. Nálam nincsen versenyszellem. Szeretem a munkámat. Igyekszem az egész történetből úgy kijönni, hogy ha ki is esek, akkor az úgy történjen, hogy száz százalékot tudtam nyújtani – árulta el.
Oláh Ibolya nem foglalkozik a kritikákkal, nem érdekli, mit gondolnak mások, nem akar senkinek sem megfelelni.
– Ösztönös ember vagyok, aki tudja, hogy mikor kell kiszállni. Én tudom, ki vagyok, ismerem önmagamat. Az, amit rólam elkönyveltek, az nem én vagyok. Ha én ilyen rossz ember lennék, akkor még tükörbe sem tudnék nézni. Elegem volt abból, hogy itt vagyok negyvenöt éves babaként és még nekem kell magyarázkodnom. Nem fogok magyarázkodni senkinek sem – jelentette ki.