Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Zámbó Krisztián 43 éves lett: Édesapám ezt a kort már nem élte meg

Zámbó Jimmy két és fél héttel a 43. születésnapja előtt hunyt el.

Zámbó Krisztiánnak március 9-én van a születésnapja, idén lett 43 éves.
– Az idei ünneplést beárnyékolja az a tudat, hogy édesapám ezt a kort már nem élte meg: nem sokkal a 43. születésnapja előtt halt meg – mondta el a Borsnak Zámbó Jimmy legidősebb fia, aki nem tervez nagy ünneplést. – A negyvenediknek megadtam a módját, és majd talán a nyolcvanadiknak fogom. Korábban tisztességesen megünnepeltem a szülinapjaimat, volt minden, ami csak belefér. De negyven felett ez már nem vonz – fűzte hozzá.
Az énekes azt mondja, szerencsére egészséges és fitt, nemrég eltökélte, hogy visszatér a rendszeres konditermi edzéshez.
– Persze 43 évesen már nem leszek olyan, mint fénykoromban, de szerintem sok velem egykorú férfi rosszabb formában van nálam. Ha az egészségem megmarad, jó lenne nyolcvan évig is élni, a gyermekeim, unokáim körében, a szerelmemmel, a hegyekben… – fogalmazott Zámbó Krisztián, aki bár tárgyi ajándékra nem vágyik, szívesen elmenne egy meghitt vacsorára volt párjával, Takács Zsuzsival.
– Nem kell ebbe semmit belelátni, de 11 évig voltunk együtt, 11 születésnapomat ünnepeltem vele. Ha elfogadja a meghívásom, akkor vele szeretnék étterembe menni.