Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Zámbó Krisztián 43 éves lett: Édesapám ezt a kort már nem élte meg

Zámbó Jimmy két és fél héttel a 43. születésnapja előtt hunyt el.

Zámbó Krisztiánnak március 9-én van a születésnapja, idén lett 43 éves.
– Az idei ünneplést beárnyékolja az a tudat, hogy édesapám ezt a kort már nem élte meg: nem sokkal a 43. születésnapja előtt halt meg – mondta el a Borsnak Zámbó Jimmy legidősebb fia, aki nem tervez nagy ünneplést. – A negyvenediknek megadtam a módját, és majd talán a nyolcvanadiknak fogom. Korábban tisztességesen megünnepeltem a szülinapjaimat, volt minden, ami csak belefér. De negyven felett ez már nem vonz – fűzte hozzá.
Az énekes azt mondja, szerencsére egészséges és fitt, nemrég eltökélte, hogy visszatér a rendszeres konditermi edzéshez.
– Persze 43 évesen már nem leszek olyan, mint fénykoromban, de szerintem sok velem egykorú férfi rosszabb formában van nálam. Ha az egészségem megmarad, jó lenne nyolcvan évig is élni, a gyermekeim, unokáim körében, a szerelmemmel, a hegyekben… – fogalmazott Zámbó Krisztián, aki bár tárgyi ajándékra nem vágyik, szívesen elmenne egy meghitt vacsorára volt párjával, Takács Zsuzsival.
– Nem kell ebbe semmit belelátni, de 11 évig voltunk együtt, 11 születésnapomat ünnepeltem vele. Ha elfogadja a meghívásom, akkor vele szeretnék étterembe menni.