Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Gyanúsított lett a tavaly októberben kórházba került drogos magyar énekesnő

Négy dílere is lehetett, akik ellen nyomozás indult.

A rendőrség megerősítette, hogy gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer-birtoklás vétsége miatt azt a fiatal, népszerű énekesnőt, akit tavaly októberben mentővel vittek kórházba angyalföldi otthonából. További négy ember ellen bűnrészesség miatt folyik vizsgálat.
A lappal a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy az eljárás során a nyomozók további négy személyt azonosítottak, akiket kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A folyamatban lévő nyomozás érdekében bővebb tájékoztatást adni nem áll módunkban – tudta meg a Blikk.
A rövid közlemény alapján a fiatal énekesnő mellett még négy embert állítottak elő.
A lap által megkérdezett ügyvéd szerint nem kizárt, hogy az énekesnő tett rájuk terhelő vallomást. Galgóczi Zoltán általánosságban úgy fogalmazott, ilyen ügyekben a kihallgatás első lépése, hogy megkérdezik, kiktől szerezte be a kábítószert. Azzal ugyanis a gyanúsított javít a saját helyzetén, ha együttműködő, terhelő vallomást tesz a beszerzőjére, adott esetben elmondja, ő kikkel osztotta meg a kábítószert.
– A nyomozásban való együttműködés, új, előremutató információk megosztása korlátlanul enyhíthetik a rá kiszabható büntetést. Valószínűsíthető, hogy ebben az esetben is ez történt – tette hozzá a jogi szakember.