Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Így éli az életét a coming out óta Kocsis Tibor

Az énekes nem bánta meg, hogy másfél évvel ezelőtt felvállalta, hogy a saját neméhez vonzódik.

Nagy érdeklődés kísérte Kocsis Tibor másfél évvel ezelőtti bejelentését, amikor egy interjúban nyíltan beszélt arról, hogy a saját neméhez vonzódik. Az énekes nem bánta meg, hogy a nyilvánosság elé állt, a bátorságáért sok pozitív visszajelzést kapott.
– Egy ötéves kapcsolatban élek, másfél éve coming outoltam. Tartottam a visszajelzésektől, de nagyon sok pozitív, támogató üzenetet kaptam. Előtte csak a saját közegem, a családom tudott róla, de ebből a szempontból is nagyon szerencsés vagyok, mert ők is mindig támogattak – mondta a Nő a tét című műsorban Kocsis Tibor, aki később nemcsak ilyen jellegű üzeneteket kapott.
– Később, mikor kiraktam a párommal egy fotót az évfordulónk kapcsán, ahol csak ültünk az étteremben, semmilyen intimitás nem volt a képen, akkor már jöttek olyan kommentek, hogy ok, elfogadtuk, de most már ne beszélj többet róla. Toleránsak vagyunk, de elég volt. Szerintem az emberek félnek ettől, – mint minden olyan témától, amit nem ismernek – ez vékony jég, ezért tartanak tőle – mondta a tolerancia témakörét feszegető epizódban az énekes, aki mégis úgy érzi, kár, hogy nem előbb lépett a nyilvánosság elé mindezzel.
– Jó lett volna, ha sokkal előbb elmondom és nem lett volna az elhallgatás. Ez csak falat húz az emberek közé a kommunikációban és rengeteg energiát vesz el. Sajnálom, hogy későn léptem meg a dolgot, de valamiért ekkor jött el az én időm – árulta el a 95.8 Sláger FM műsorában Kocsis Tibor. Az epizód itt tekinthető meg: