Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Így éli az életét a coming out óta Kocsis Tibor

Az énekes nem bánta meg, hogy másfél évvel ezelőtt felvállalta, hogy a saját neméhez vonzódik.

Nagy érdeklődés kísérte Kocsis Tibor másfél évvel ezelőtti bejelentését, amikor egy interjúban nyíltan beszélt arról, hogy a saját neméhez vonzódik. Az énekes nem bánta meg, hogy a nyilvánosság elé állt, a bátorságáért sok pozitív visszajelzést kapott.
– Egy ötéves kapcsolatban élek, másfél éve coming outoltam. Tartottam a visszajelzésektől, de nagyon sok pozitív, támogató üzenetet kaptam. Előtte csak a saját közegem, a családom tudott róla, de ebből a szempontból is nagyon szerencsés vagyok, mert ők is mindig támogattak – mondta a Nő a tét című műsorban Kocsis Tibor, aki később nemcsak ilyen jellegű üzeneteket kapott.
– Később, mikor kiraktam a párommal egy fotót az évfordulónk kapcsán, ahol csak ültünk az étteremben, semmilyen intimitás nem volt a képen, akkor már jöttek olyan kommentek, hogy ok, elfogadtuk, de most már ne beszélj többet róla. Toleránsak vagyunk, de elég volt. Szerintem az emberek félnek ettől, – mint minden olyan témától, amit nem ismernek – ez vékony jég, ezért tartanak tőle – mondta a tolerancia témakörét feszegető epizódban az énekes, aki mégis úgy érzi, kár, hogy nem előbb lépett a nyilvánosság elé mindezzel.
– Jó lett volna, ha sokkal előbb elmondom és nem lett volna az elhallgatás. Ez csak falat húz az emberek közé a kommunikációban és rengeteg energiát vesz el. Sajnálom, hogy későn léptem meg a dolgot, de valamiért ekkor jött el az én időm – árulta el a 95.8 Sláger FM műsorában Kocsis Tibor. Az epizód itt tekinthető meg: