Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Polgár Árpád életveszélyes állapotban került intenzív osztályra

Otthonában érte súlyos baleset, ami csaknem az életébe került.

Polgár Tünde és Polgár Árpád szombati YouTube-videójából kiderült: a férfi február végén megcsúszott floridai házuk teraszán, és „brutálisan nagyot esett” – fogalmazott felesége.
– Árpi elcsúszott a teraszon, és arra rohantam oda, hogy nem kap levegőt, fennakadtak a szemei, és csak rázkódik a földön, mint akinek epilepsziás rohama van. Azt hittem, hogy megint a háta, mert egyszer már eltörte a gerincét. Azonnal üvöltöttem Daninak, hogy hívja a mentőt. Hat percen belül itt volt a mentő, akkor Árpi felpattant, elkezdett öltözni, látszott, hogy fogalma sincs, hogy hol van, semmiről nem tud. Rosszul lett, kijött belőle minden, ott találtak rá a mentősök, onnan sikerült a kórházba bevinni – magyarázta Polgár Tünde, aki a sokk hatására pánikrohamot kapott, a fia támogatta. Férje nem emlékszik a történtekre, majdnem egy hét kiesett az emlékezetéből.
Polgár Árpád állapotát a kórházban olyan kritikusnak ítélték meg, hogy rögtön az intenzív osztályra vitték. Kiderült: az esés következtében akkora erővel verte be a fejét, hogy az agya előre ütközött a koponyájának, és bevérzett. Az ehhez hasonló sérüléseket az esetek 10 százalékában élik túl, ezért Polgár rendkívül szerencsésnek mondható.
A házaspár a videóban elmondja, közel négy héttel az esés után Polgár már sokkal jobban van, de hosszú rehabilitáció áll még előtte. Nagyon kell vigyáznia magára, ugyanis mostantól a legkisebb fejsérülés is végzetes lehet számára.
– A tanulság, hogy az embernek jobban oda kell figyelnie magára, és nagyon nagy dolog, hogy újraszülethettem – fogalmazott Polgár Árpád.

Fotó: TV2