Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Óriási fordulat a Sztárban Sztárban: Egymással fognak párbajozni a versenyzők

Felgyorsulnak az események, a héten már mindenki két produkcióval áll színpadra.

A Sztárban Sztár 9. évadában egyre nagyobb a tét, hiszen vasárnap már az elődöntőbe jutásért énekel a még versenyben lévő hat híresség. Az énekeseknek ezúttal nem egy, hanem két ismert előadó bőrébe kell belebújniuk, ráadásul a második produkciójukban egymással fognak párbajozni.
A múlt heti dupla kiesés után most vasárnap is izgalmas este vár a Sztárban Sztár versenyzőire. Az énekesek ugyanis ezúttal nem csak a Tillától kapott szóló produkciókkal készülnek, hanem párbajozniuk is kell egymással. A tét nem kisebb, mint a jövő heti elődöntőbe jutás.

66b0d2034577b3442f063a835a01ef63 600


A párbaj produkciókban Gubik Petra és Schoblocher Barbara Christina Aguilera-ként igyekszik lenyűgözni a zsűrit és a közönséget, míg Oláh Ibolya és Sipos Tomi a Hooligans frontembere, Csipa bőrébe bújik. Valkusz Milán és Trap kapitány pedig a Scooter legnagyobb slágereinek egyvelegével pörgetik fel a vasárnap este hangulatát.
A szóló produkciók alatt a szokásos pontozás és szavazás zajlik, míg a párbajok alatt a zsűrinek és a nézőknek is arról kell dönteni, hogy melyik versenyző keltette életre jobban a feladatául kapott magyar vagy külföldi hírességet. Az első körös szavazás végén az összesített pontok alapján kiderül, ki lesz a napi győztes, a második kör végén pedig eldől, ki az a két énekes, aki még biztosan továbbjut az április 2-i elődöntőbe. Az utolsó három helyezett közül – a korábbi hetekhez hasonlóan – a zsűri megment valakit, míg a két veszélyzónás versenyző sorsáról ezúttal is kizárólag a nézők döntenek.