Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Majoros Hajnalka: Petivel még most is szenvedélyes a kapcsolatunk

A kétgyermekes családanya kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról, hogy milyen a viszonyuk férjével, Majkával.

Kellő körültekintéssel, ugyanakkor mégis lazán igyekszik hozzáállni a gyereknevelés kapcsán a legkínosabb témákhoz is Majoros Hajnalka. A kétgyermekes édesanya nem kezel semmit sem tabuként a gyerekei előtt.
– Nyilván igyekszünk nem nézni előttük olyan tartalmakat, amik nem az ő korcsoportukba tartoznak. Ugyanakkor van, hogy belefutnak a TV-ben olyan filmbe, amelyben valamilyen intim jelenet van. Kezdetben Olivér fújolt, de most, hogy már idősebb nem takarjuk el a szemét egy csókjelenetnél, de nem is hívjuk fel rá a figyelmét. Az ő korcsoportjában már vannak dolgok, amiket megértenek és elfogadnak a gyerekek – mondta az édesanya, aki nem csinál titkot abból, hogy mennyire fontosnak tartja két ember között a lelki- és fizikai összhangot.
– Nagyon fontos a kémia, egy házasságban ez is az alapja annak, hogy az 10-15-20 év után is jól tudjon működni. Petivel még most is szenvedélyes kapcsolatunk van. Elég egy érintés, egy pillantás és ha megvan közöttetek a kémia, akkor érzed a másik rezgését. Nálunk ez a mai napig is így működik. Ha ez elveszik nagyon nehéz visszahozni, de szerencsére erről nincs tapasztalatom – árulta el Majoros Hajnalka a 95.8 Sláger FM a Nő a tét című Youtube formátumában.

Fotó: TV2