Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

A koronavírus-járvány lecsengése után a rezsiválság küldte padlóra Kovács Katit

Nehezen viselte, hogy nem lehetett koncertezni.

A Kossuth-díjas énekesnő hosszú évek óta a magyar könnyűzenei élet meghatározó alakja, az élő legenda örökzöld slágereit pedig már a fiatal énekesnők is nagy sikerrel adják elő a koncertjeiken. Az aranytorkú Kovács Kati megérezte az elmúlt három év negatív hatásait.
Az énekesnő azonban már minden nehézséget maga mögött hagyva készül a tavaszra, ami visszahozza az összes, a koronavírus-járvány, majd a rezsiválság-helyzet következtében elmaradt előadását.
– Mind be voltunk zárva hosszú hónapokon keresztül az otthonunkba és a maszkjaink mögé, zenélni pedig nem lehetett. Tudom, nem csak engem érintett keservesen ez az időszak, hiszen minden kollégám szenvedett – mondta a Sorry! magazinnak az énekesnő. – Ez ment közel két éven át, aztán pedig jött a háború és annak hozományaként a rezsiválság, ami miatt az év elejéről szinte minden fellépésem áttolódott április környékére. Alkalomadtán megkérdeztem a fiatal kollégákat, nekik mennyi fellépésük van manapság, és a válaszuk elszomorító volt: egyáltalán nincs, vagy rettentően kevés van. A bőrünkön érezzük az energiahiányos időszak velejáróját, de amikor kilátástalan a helyzet, az ember inkább megtartja a pénzét, és nem szórakozni megy belőle. Ez így természetes! Első a család és a lét! – mondta a lap érdeklődésére Kovács Kati.

Fotó: MTVA/Zih Zsolt