Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Idősek otthonába költözött Judy nagybeteg édesapja

Az énekesnő apukájának a lábát amputálták, így most könnyebb lett számára az élet.

Judy míg a TV2 szuperprodukciójában Sztárban Sztár alatt versenyzett, családja miatt egyetlen percig sem kellett aggódnia. Úgy osztotta be az idejét, hogy kislányára is legyen elegendő ideje.
– A versenyzők közül én vagyok az egyetlen édesanya. Nekem mindennél fontosabb a lányom. Maja körül forog az életem, én hozom-viszem a veresegyházi általános iskolába, a különórákra, az edzésekre. Azt mondtam a szerkesztőknek, csak akkor tudok részt venni a szórakoztató műsorban, ha az ének- és táncpróbáimat úgy osztják be, hogy az nem megy a Majával töltött idő rovására. Természetesen a férjem és az édesanyám a segítségemre van, de szeretek én gondoskodni a gyermekemről. Alapvetően hétköznapi, civil életet élünk. A munkámhoz tartozik, hogy részt veszek tévéműsorokban, de nem járok celebpartikra, nem vonz a felszínes csillogás – mondja Judy, akinek nagy könnyebbség, hogy most már nagybeteg édesapját is biztonságban tudhatja.
Az énekesnőt a családja egy emberként támogatja a versenyben.
– A nyugdíjas, amputált lábú apukám most már itt él Szadán a közelünkben, a saját elhatározásából költözött be egy idősek otthonába. Így könnyebb számára az élet, a régi szolnoki házunkban rosszul érezte magát egyedül. Most emberek között van, jó társaságban. Hetente többször találkozunk, látom rajta, hogy kivirult. Édesanyámmal is szoros a kapcsolatom. Ő manikűr-pedikűrősként dolgozik a fővárosban, de munka után és hétvégén gyakran jön ki hozzánk. Amikor gyerek voltam, a szüleimtől rengeteg szeretetet és támogatást kaptam. Ugyanezt a törődést és végtelen szeretetet akarom átadni én is a kislányomnak – nyilatkozta a Meglepetés magazinnak.

Fotó: TV2