Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Idősek otthonába költözött Judy nagybeteg édesapja

Az énekesnő apukájának a lábát amputálták, így most könnyebb lett számára az élet.

Judy míg a TV2 szuperprodukciójában Sztárban Sztár alatt versenyzett, családja miatt egyetlen percig sem kellett aggódnia. Úgy osztotta be az idejét, hogy kislányára is legyen elegendő ideje.
– A versenyzők közül én vagyok az egyetlen édesanya. Nekem mindennél fontosabb a lányom. Maja körül forog az életem, én hozom-viszem a veresegyházi általános iskolába, a különórákra, az edzésekre. Azt mondtam a szerkesztőknek, csak akkor tudok részt venni a szórakoztató műsorban, ha az ének- és táncpróbáimat úgy osztják be, hogy az nem megy a Majával töltött idő rovására. Természetesen a férjem és az édesanyám a segítségemre van, de szeretek én gondoskodni a gyermekemről. Alapvetően hétköznapi, civil életet élünk. A munkámhoz tartozik, hogy részt veszek tévéműsorokban, de nem járok celebpartikra, nem vonz a felszínes csillogás – mondja Judy, akinek nagy könnyebbség, hogy most már nagybeteg édesapját is biztonságban tudhatja.
Az énekesnőt a családja egy emberként támogatja a versenyben.
– A nyugdíjas, amputált lábú apukám most már itt él Szadán a közelünkben, a saját elhatározásából költözött be egy idősek otthonába. Így könnyebb számára az élet, a régi szolnoki házunkban rosszul érezte magát egyedül. Most emberek között van, jó társaságban. Hetente többször találkozunk, látom rajta, hogy kivirult. Édesanyámmal is szoros a kapcsolatom. Ő manikűr-pedikűrősként dolgozik a fővárosban, de munka után és hétvégén gyakran jön ki hozzánk. Amikor gyerek voltam, a szüleimtől rengeteg szeretetet és támogatást kaptam. Ugyanezt a törődést és végtelen szeretetet akarom átadni én is a kislányomnak – nyilatkozta a Meglepetés magazinnak.

Fotó: TV2