Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Becsajozott Harsányi Levente

Új barátnőjéről csak annyit árult el, hogy fiatalabb és alacsonyabb nála.

Harsányi Levente házassága 2017-ben, legutóbbi kapcsolata 2020-ban ért véget, azóta agglegényként élt. A műsorvezető először beszélt új kapcsolatáról.
– Hosszú idő után van egy hölgy az életemben, akivel alakulóban van valami. Annyit árulhatok el róla, hogy fiatalabb és alacsonyabb nálam. Viszonylag még friss a dolog, ezért nem szeretnék bővebben beszélni róla. Ha majd komolyabbra fordul közöttünk a kapcsolat, talán együtt is fogunk mesélni. Az tény, hogy jól érezzük magunkat egymás társaságában, haladunk az úton, jó minden. Furcsa, mégis jó érzés, hogy van egy hölgy, akihez kezdek érzelmileg kötődni. Rég nem fordult elő ilyen, de azt hiszem, könnyen meg lehet szokni – fogalmazott a műsorvezető.
A kétgyermekes apa nemrég lett 53 éves. Saját bevallása szerint nem zavarja a kora, mert minden álma és vágya teljesült.
– Sehogy nem viszonyulok ehhez a számhoz. Nem érdekel, nem zavar, mert jól érzem magam a bőrömben, és egyelőre semmiben nem korlátoz a korom. Ugyanúgy élek és ugyanannyit bírok, mint tíz vagy húsz évvel ezelőtt. Valószínűleg azért is vagyok ennyire megbékélve az idő múlásával, mert úgy érzem, minden tökéletes körülöttem. Amiről álmodtam, az mind teljesült, a gyerekeim az élet legszebb ajándékai, ennél többre nem is vágyom, az pedig, hogy talán ismét megadatik egy társ, csak hab a tortán – nyilatkozta a Blikknek.