Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Galambos Lajost nagyon félti testvére a börtöntől

Galambos István teljes mellszélességgel támogatja a börtönbüntetésre ítélt testvérét.

Galambos Lajost még december elején ítélte el a bíróság jogerősen 3 év 6 hónap börtönbüntetésre, gáz-, áram- és vízlopásért. A letöltését február 15-én kellett volna megkezdenie a kecskeméti börtönben, viszont a bevonulás egyelőre elmaradt. Lagzi Lajcsi ügyvédje a sztár megromlott egészségügyi állapota miatt kérelmezte a büntetés végrehajtásának elhalasztását.
Az egész ügy a trombitaművész egész családját megviselte, a zenész házassága is megromlott időközben, a testvére, István pedig nagyon aggódik az egészsége miatt, de mindenben próbálja támogatni a bátyját.
– Hogy mit tehetek én ebben a helyzetben? Semmit. Csak támogatom őt és hallgatok. És közben természetesen dühös vagyok és aggódom – mondta Galambos István a Borsnak, majd hozzátette: fáj neki, amikor azt látja, hogy bántják a testvérét, hiszen már csak ketten vannak egymással. Azt is kiemelte, nem ért egyet az ítélettel, de tudomásul veszi. István arról is beszélt, hogy a családra mindig számíthat Lagzi Lajcsi, azonban a rácsok mögött egyedül lesz, ami miatt nagyon félti.
– Még akkor is féltem, ha tudom, hogy egy csodálatos személyiségű ember, akinek bizonyára nem sok konfliktusa lesz bent. Akkor is összeomolhat bent – nyilatkozta a lapnak.