Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Galambos Lajost nagyon félti testvére a börtöntől

Galambos István teljes mellszélességgel támogatja a börtönbüntetésre ítélt testvérét.

Galambos Lajost még december elején ítélte el a bíróság jogerősen 3 év 6 hónap börtönbüntetésre, gáz-, áram- és vízlopásért. A letöltését február 15-én kellett volna megkezdenie a kecskeméti börtönben, viszont a bevonulás egyelőre elmaradt. Lagzi Lajcsi ügyvédje a sztár megromlott egészségügyi állapota miatt kérelmezte a büntetés végrehajtásának elhalasztását.
Az egész ügy a trombitaművész egész családját megviselte, a zenész házassága is megromlott időközben, a testvére, István pedig nagyon aggódik az egészsége miatt, de mindenben próbálja támogatni a bátyját.
– Hogy mit tehetek én ebben a helyzetben? Semmit. Csak támogatom őt és hallgatok. És közben természetesen dühös vagyok és aggódom – mondta Galambos István a Borsnak, majd hozzátette: fáj neki, amikor azt látja, hogy bántják a testvérét, hiszen már csak ketten vannak egymással. Azt is kiemelte, nem ért egyet az ítélettel, de tudomásul veszi. István arról is beszélt, hogy a családra mindig számíthat Lagzi Lajcsi, azonban a rácsok mögött egyedül lesz, ami miatt nagyon félti.
– Még akkor is féltem, ha tudom, hogy egy csodálatos személyiségű ember, akinek bizonyára nem sok konfliktusa lesz bent. Akkor is összeomolhat bent – nyilatkozta a lapnak.