Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kórházba került Gáspár Zsolt

Nem vette komolyan a tüneteket, így másodszor is visszakerült.

Gáspár Zsolt jó ideje járja már az országot, rászorulóknak oszt adományokat. Legutóbb Győrbe indult a csapatával, útközben viszont olyan fájdalmak kezdték gyötörni, hogy kénytelen volt bemenni a kórházba.
– Az a nagy helyzet, hogy napok óta komoly fájdalmaim voltak, de abban reménykedtem, hogy majd elmúlik, így folyamatosan úton voltam és jártam az ország óvodáit, idős otthonait és kórházait. Először múlt hét szombaton kerültem kórházba, ahol kiderült, hogy mindkét vesém tele van apró kövekkel – árulta el a Ripostnak Gáspár, aki ekkor fájdalomcsillapító injekciót kapott, és saját felelősségére haza is tért a kórházból.
Bár az orvosa pihenésre intette, a műsorvezető-gazda másnap ismét útnak indult.
– Győrbe várták az adományokat, de útközben megint pokoli fájdalmaim lettek. Velem volt a feleségem, aki azonnal a kórház felé vette velem az irányt. Végül megkaptam a szükséges gyógyszereket, így most abban bízom, hogy ezek a vesekövek maguktól távoznak majd és nem kell komolyabb beavatkozásnak alávetnem magam – mondta a lapnak Gáspár Győző öccse, aki reméli, hamarosan folytathatja a körútját.

Fotó: TV2