Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Liptai Claudia: Ha valamit utálok az életemben, az a testem

A műsorvezető kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról, hogyan élte meg, amikor a nyuszis magazin számára fotózták.

Nem csinál titkot a Playboy magazin számára készített aktfotóiból Liptai Claudia, aki a 95.8 Sláger FM a Nő a tét című Youtube műsorában most azt is elárulta, milyen körülmények között készültek el a legendás fotók.
– Aki ismer, az pontosan tudja, hogy rettentően szégyenlős vagyok. Ráadásul, ha valamit utálok az életemben, az a testem. Vannak jobb napok, van, amikor azt mondom, hogy ez nem rossz. Aztán vannak azok a napok, amikor legszívesebben mindent levágnék. Olyan nem volt soha, hogy ez a test tökéletes. Pont ekkor jött az a pillanat is, amikor nagyon sok pénzt ajánlottak és azt mondtam, hogy legyen, egyszer megcsinálom – mondta a műsorvezető, aki nem bánta meg a fotósorozatot.
– A mai napig vállalom ezeket a fotókat. Két fotós volt, Nánási Pál és Pitrolffy Zoli, akik közül az előbbi olyan ügyes volt, hogy mire odaértem a stúdió egyik végéből a másikba a nézőképeket megnézni, már olyan blurt rakott a fotókra, hogy semmi sem látszott – idézte fel Liptai Claudia, aki minden bátorságát összeszedte a fotózásra.
– Őszinte leszek, ezt a fotózást egy komoly alkohol mennyiséggel tudtam csak megcsinálni. Mégis, a mai napig büszke vagyok ezekre a fotókra. Természetesen nem így nézek ki a hétköznapokban, nem így fekszem az ágyban, de attól még szeretem ezeket a fotókat – árulta el a műsorvezető.

A beszélgetés itt tekinthető meg: