Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hatalmas sztárdömpinggel tér vissza a Hal a tortán!

Az új évad április 17-től a SuperTV2-n látható.

Újra sztárok ragadnak fakanalat a SuperTV2 legendás gasztro-reality-jében. Április 17-től a Hal a tortán vadonatúj részeiben ismét felvonultatja a sztárvilág színe-javát, akik igyekeznek meggyőzni vacsoratársaikat arról, ők a legjobb amatőr szakácsok a héten.
Sosem látott részekkel tér vissza a TV2 Csoport legendás gasztroműsora, a Hal a tortán! A műsor háziasszonya, Gáspár Bea jótanácsokkal látja el a szereplőket a kisboltban, ahol a főzéshez szükséges alapanyagokat beszerzik, ám néha egy-egy csavarral megnehezíti a sztárok dolgát. Az első héten ráadásul kisebbik lánya, Virág is megméreti magát, ő lesz a heti mezőny legfiatalabb házigazdája.
– Idén is érdekes lesz a műsor, szem nem marad szárazon, az biztos! Minden alkalommal éltem a nehezítés lehetőségével, ami hol jól vette ki magát, hol kellemetlenül érintette a delikvenseket. Ez a szezon sem múlhat el családtagom nélkül, az elsőben Győzőm, tavaly pedig Evelyn versenyzett. Virág most először méreti meg magát, premier plánban lehet majd látni, ahogy főz a barátnőjével. Kíváncsian várom, hogy mit alakítottak, hiszen én nem voltam ott, annyit azonban elárulhatok, hogy ő bizony eléggé zokon vette a nehezítésem… – nyilatkozta Gáspár Bea.

dffc2271d38f2bd47888af79fa199105 600


Jókedvű sztorizgatások, színes produkciók, meghökkentő receptek, beszólogatás, őszinte elismerés és persze igazi versenyszellem kíséri az egész héten át tartó vacsorashow-t, aminek végén kiderül, ki a legjobb szakács? Az első hét versenyzői Kelemen Anna, Szabó András Csuti, Szorcsik Viki, Gáspár Virág és Kökény Attila lesznek. A gasztro-reality további részeiben a nézők láthatják még mások mellett Valkusz Milánt, Schobert Larát, Molnár Anikót, Sári Évit, Smaltig Dalmát és Zámbó Krisztiánt is.
Hal a tortán – április 17-től hétköznap esténként 21 órától a SuperTV2 műsorán