Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Hatalmas sztárdömpinggel tér vissza a Hal a tortán!

Az új évad április 17-től a SuperTV2-n látható.

Újra sztárok ragadnak fakanalat a SuperTV2 legendás gasztro-reality-jében. Április 17-től a Hal a tortán vadonatúj részeiben ismét felvonultatja a sztárvilág színe-javát, akik igyekeznek meggyőzni vacsoratársaikat arról, ők a legjobb amatőr szakácsok a héten.
Sosem látott részekkel tér vissza a TV2 Csoport legendás gasztroműsora, a Hal a tortán! A műsor háziasszonya, Gáspár Bea jótanácsokkal látja el a szereplőket a kisboltban, ahol a főzéshez szükséges alapanyagokat beszerzik, ám néha egy-egy csavarral megnehezíti a sztárok dolgát. Az első héten ráadásul kisebbik lánya, Virág is megméreti magát, ő lesz a heti mezőny legfiatalabb házigazdája.
– Idén is érdekes lesz a műsor, szem nem marad szárazon, az biztos! Minden alkalommal éltem a nehezítés lehetőségével, ami hol jól vette ki magát, hol kellemetlenül érintette a delikvenseket. Ez a szezon sem múlhat el családtagom nélkül, az elsőben Győzőm, tavaly pedig Evelyn versenyzett. Virág most először méreti meg magát, premier plánban lehet majd látni, ahogy főz a barátnőjével. Kíváncsian várom, hogy mit alakítottak, hiszen én nem voltam ott, annyit azonban elárulhatok, hogy ő bizony eléggé zokon vette a nehezítésem… – nyilatkozta Gáspár Bea.

dffc2271d38f2bd47888af79fa199105 600


Jókedvű sztorizgatások, színes produkciók, meghökkentő receptek, beszólogatás, őszinte elismerés és persze igazi versenyszellem kíséri az egész héten át tartó vacsorashow-t, aminek végén kiderül, ki a legjobb szakács? Az első hét versenyzői Kelemen Anna, Szabó András Csuti, Szorcsik Viki, Gáspár Virág és Kökény Attila lesznek. A gasztro-reality további részeiben a nézők láthatják még mások mellett Valkusz Milánt, Schobert Larát, Molnár Anikót, Sári Évit, Smaltig Dalmát és Zámbó Krisztiánt is.
Hal a tortán – április 17-től hétköznap esténként 21 órától a SuperTV2 műsorán