Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Közös fogadalmat tett Nádas György és Gergely Robi

Közel 50 éve ismeri egymást, de hosszú évek óta bizalmas barátok is. Idén közös fogadalmat is tettek: együtt járnak edzőterembe.

Gergely Róbert életének mindig is része volt a mozgás, sokat sétál két kutyájával, nemrég egy gyógytornászhoz is rendszeresen elkezdett járni, most pedig barátjával, Nádas Gyurival megfogadták, hogy edzőteremben mozgatják meg magukat. Nádas még csak mostanában kezd barátkozni a sportokkal, tetemes súlyfeleslege miatt régen ez szóba sem jöhetett.
– Robival fogadalmat tettünk, hogy idén elkezdünk egy edzőteremben gimnasztikázni, ha úgy tetszik: gyúrni – kezdte nevetve Nádas.

gergely nadas


– Mostanra kifejezetten élvezem a testmozgást, de ez nem volt mindig így, sőt! Az utolsó csepp az volt, hogy mentem felfelé a lépcsőn, és reccsent egyet a bal térdem. Aztán már alig tudtam járni, úgy voltam vele, hogy le kell fogynom, és akkor könnyebb lesz minden. Viszont nagyon szeretem a finom falatokat, amikről nem szívesen mondtam volna le. Szerencsére kísérletező kedvű vagyok, így rátaláltam egy mediterrán és trópusi gyógynövényekből készült kivonatra, aminek a segítségével koplalás nélkül sikerült leadnom mostanra már 25 kilót. A benne lévő vadon termő bogyó, amit a népgyógyászat bélseprűnek is nevez, az emésztés beindításával kezdte a szervezetem nagytakarítását, egy másik összetevő pedig az étvágyamat megfelezte. Élvezem, hogy szabadon mozgok, remélem sokáig kitart a lendület – mondta a humor királya, akitől Gergely Robi vette át a szót.
– Nem hagyjuk abba, ha már fogadalom, be kell tartani – pirított rá nevetve az énekes-színész Gyurira, és azt is elárulta, mióta szoros a kapcsolatuk.

nadasgergely


– A mi barátságunk nagyon régről datálódik, a szüleink a Magyar Rádióban együtt dolgoztak, így ott nagyon sokat találkoztunk, de akkoriban még inkább csak ismerősök voltunk. Később együtt játszottunk a Szécsi Pál darabban, én voltam Szécsi, Gyuri pedig Aradszky, a két jó barát. Együtt jártuk sokat az országot, és a barátságunk azóta is töretlen. Gyuri édesapjának dalait pedig a mai napig szívesen énekelem – mondta Gergely Robi.
Nádas Gyuri azt is elárulta, a közös sportoláson túl hamarosan egy másik területen is együttműködnek majd Róberttel.
– Egy duettel még készülünk, ezt eddig még Robinak sem mondtam. Egy Nádas Gábor dal lesz, úgy gondolom, a közönség legnagyobb örömére – tette hozzá a testben és lélekben is megfiatalodott Nádas György.