Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Újra együtt Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska

Az énekes beismerte, hogy párkapcsolatfüggő.

Az elmúlt időszakban hol arról szóltak a hírek, hogy Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika végleg szakítottak, hol pedig arról, hogy ismét egymásra találtak.
Az énekes két héttel ezelőtt úgy nyilatkozott, együtt vannak a párjával, nemrég pedig a hot! magazinnak is interjút adott, melyben egyebek között azt is bevallotta, úgy érzi, kapcsolatfüggő.
– Soha nem volt szokványos az életem, a családom és a párkapcsolataim sem voltak átlagosak. Úgy érzem, annyi inger ért az évek alatt, hogy már egyre inkább vágyom arra, hogy egyedül legyek és ki tudjam kapcsolni az agyamat. Az utóbbi időszakban azt is sikerült megtanulnom, hogy aktívan kell elfoglalnom magamat ahhoz, hogy ne jöjjenek elő a negatív gondolatok. Persze a túl sok egyedüllét sincs jó hatással rám, mivel társaság- és párkapcsolatfüggő vagyok, de nekem is szükségem van az énidőre – mondta Zámbó, aki azt is eldöntötte, hogy egészségügyi okokból vegetáriánus étrendet fog követni.
– Eddig az a tapasztalatom, hogy egész jól sikerül tartanom az új étrendet, és ha minden jól megy, pár kilótól meg is szabadulok nyárig. De hangsúlyozom: elsősorban az egészségesebb életmód elérése a célom. Nagy dolgokra készülök, ami mindenkire hatással lesz rám nézve – tette hozzá.

Fotó: RTL Klub