Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Galambos Lajos Budán építkezik, mert elege lett a szomszédai élcelődésével

Rendszeresen azzal ugratták, hogy miatta lett áramszünet a környéken.

Galambos Lajos a Pizzaszínház című gasztroműsor vendége volt, ahol az áramlopási ügyben elítélt, de betegsége miatt a büntetését meg nem kezdő zenész pizzát kóstolt és készített, közben pedig sztorizgatott. Egyebek mellett arról beszélt, hogy nehezen, de néha tud mosolyogni a helyzetén, főleg amikor bulikban azt kérik tőle, hogy játssza el a „kell egy kis áramszünet” szövegű dalt. Ennek a kívánságnak egyébként eleget is szokott tenni elmondása szerint.
– Időnként elmegyek templomba, de gyónni nem merek. Azt mondta nekem a lelkipásztor, aki fontos az életemben, hogy az, ami velem történik, lehet, hogy egy egész más, egész új embert hoz létre belőlem – fogalmazott Galambos, börtönbüntetése megkezdéséről pedig így beszélt:
– Ha be kell mennem, akkor megyek. Amit rám mért a sors, azt vállalom. Voltam én már rosszabb helyzetben is. Voltam olyan turnén, aminél jobb körülmények várnak rám, bármi is legyen. Én erre teljesen fel vagyok készülve – jelentette ki a zenész, aki szerint a körülötte kialakult botrány nem tesz jót neki, de jó érzéssel tölti el, hogy sok fellépésre hívják, hogy kisegítsék őt a szorult helyzetben.
A zenész pár hete nyilatkozta, hogy eladja 22 szobás kúriáját, a mostani interjúban pedig elárulta: jelenleg is építkezik, bár a szomszédokkal meggyűlt a baja.
– Budán építkezem, most már befejezés előtt áll. Igazándiból a szomszédok élcelődésével lett tele a tököm. Egész egyszerűen áramszünet lett az utcában, és épp ott voltam. A volt földművelésügyi államtitkár megállt, azt mondta: »Na, eddig itt ilyen nem volt, megjöttél?« – mesélte Galambos, majd hozzátette, nem akar külföldre menni, Magyarországon szeretné leélni az életét.
– Valószínűleg itt leszek eltemetve, hogy hol, azt nem tudom – fűzte hozzá.