Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Közel egy év után befejeződött a nyomozás a Berki-ügy egyik gyanúsítottja ellen

Lezárták a nyomozást és vádemelést javasolnak a rendőrök.

Befejezte a nyomozást a rendőrség annak a férfinak az ügyében, aki ellen Berki Krisztián halála után kábítószer-birtoklás gyanújával indítottak eljárást – közölte a Magyar Nemzet megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztálya.
A hatóság hozzátette azt is, hogy az ügyben vádemelést javasolnak, az eljárás iratait pedig megküldték az ügyészségnek. A médiasztárra még tavaly májusban találtak rá holtan IX. kerületi lakásában. Az idegenkezűséget kizárták, de hivatalosan azt nem közölték, hogy mi vezetett Berki Krisztián halálához. A celeb halála után a BRFK kábítószer-bűnözés elleni osztálya 2022. május 10-én fogta el a 42 éves K. Istvánt Vecsésen, lakásán ötven gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat és két nagy értékű személyautót foglaltak le a rendőrök.
Erre azért volt szükség, mert a korábbi információk alapján drog lehetett Berki Krisztián lakásán, és feltételezhető, hogy azt a vecsési férfi adta el neki. K. István jelenleg szabadlábon védekezik, ahogy az a férfi is, aki ellen kábítószer- birtoklása miatt indítottak eljárást, szintén a Berki-ügyhöz kapcsolódóan. Az ő esetében fejeződött be a nyomozás rendőrségi szakasza, és az illetékes ügyészség dönt majd arról, hogy vádat emel-e.