Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Közel egy év után befejeződött a nyomozás a Berki-ügy egyik gyanúsítottja ellen

Lezárták a nyomozást és vádemelést javasolnak a rendőrök.

Befejezte a nyomozást a rendőrség annak a férfinak az ügyében, aki ellen Berki Krisztián halála után kábítószer-birtoklás gyanújával indítottak eljárást – közölte a Magyar Nemzet megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztálya.
A hatóság hozzátette azt is, hogy az ügyben vádemelést javasolnak, az eljárás iratait pedig megküldték az ügyészségnek. A médiasztárra még tavaly májusban találtak rá holtan IX. kerületi lakásában. Az idegenkezűséget kizárták, de hivatalosan azt nem közölték, hogy mi vezetett Berki Krisztián halálához. A celeb halála után a BRFK kábítószer-bűnözés elleni osztálya 2022. május 10-én fogta el a 42 éves K. Istvánt Vecsésen, lakásán ötven gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat és két nagy értékű személyautót foglaltak le a rendőrök.
Erre azért volt szükség, mert a korábbi információk alapján drog lehetett Berki Krisztián lakásán, és feltételezhető, hogy azt a vecsési férfi adta el neki. K. István jelenleg szabadlábon védekezik, ahogy az a férfi is, aki ellen kábítószer- birtoklása miatt indítottak eljárást, szintén a Berki-ügyhöz kapcsolódóan. Az ő esetében fejeződött be a nyomozás rendőrségi szakasza, és az illetékes ügyészség dönt majd arról, hogy vádat emel-e.