Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Alkoholfüggőségéről vallott Kökény Attila: Volt olyan is, hogy filmszakadásig ittam magam

Kökény Attila nem titkolja, volt idő, amikor a mindennapokhoz tartozott az alkohol. Ma már nem iszik, mert megtért.

A Frizbi péntek esti adásában Kökény Attila lesz Hajdú Péter vendége. Az énekes többek között beszélt azokról az időkről is, amikor mindennapos volt az alkoholfogyasztása. A Blikk információi szerint akkor tette le az alkoholt, amikor Istenhez fordult.
– Amikor bárokban énekeltem, úgy ment a dolog, hogy mire odaértem, már ki volt készítve a whiskym a zongorára, mellétéve a hamutálca. Nagyon sokat tudtam inni egy-egy ilyen alkalommal. Hétvégén simán lecsúszott másfél-két üveg whisky. Volt olyan is, hogy filmszakadásig ittam magam. Huszonöt éves koromban egy lány strigulázta a whiskyjeimet; este tíztől hajnali ötig megittam ötvennégyet, és utána még elmentem egy presszóba, ahol délig folytattam az ivászatot – mondta a műsorban az énekes, majd hozzátette: a feleségével soha nem veszekedtek, csak amiatt, hogy az énekes ivott. Ma már csak alkalmakkor fogyaszt el egy pohár pezsgőt vagy bort, ezt leszámítva viszont teljesen letette az italt. Mint állítja, ez akkor sikerült neki, amikor úgy döntött, megtér.
– Amikor azt mondod, hogy megtérsz, próbálsz Istennek tetszeni, akkor azokat a dolgokat, amiket régen csináltál, elhagyod. Ide tartozik a dohányzás, az ital, a drog, s millió olyan dolog, ami függőséget okoz. Nem akartam kamus lenni, aki csak úgy csinál, mintha leszokott volna. Bementem a szobába, majd imádkoztam Istenhez, hogy nem akarok többet részeg lenni, segítsen. Egyik percről a másikra megszabadított a függőségemtől – mesélte Kökény.