Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Bevonult a börtönbe Galambos Lajos

Szerda délelőtt elkezdte börtönbüntetését Galambos Lajos.

Az index.hu információ szerint a baracskai börtönben kezdte el büntetését a trombitás. A lapnak a hírt a trombitás ügyvédje, Csontos Zsolt erősítette meg, miszerint Galambos Lajos szerda délelőtt 10 órakor bevonult a baracskai büntetés-végrehajtási intézetbe. A védő elmondása szerint az Alkotmánybíróságnál benyújtott fellebbezésre egyelőre nem érkezett reagálás.
Mint ismert, Galambos Lajost még 2022 decemberében ítélték másodfokon három év hat hónap szabadságvesztésre, amelynek letöltését február 15-én kellett volna megkezdenie a kecskeméti börtönben. A trombitásnak időközben súlyos betegsége lett, erre hivatkozva nem vonult be február közepén a büntetés-végrehajtási intézetbe, pedig népes tömeg várta ott. Ehelyett egy erdő szélén fotózták le egy kisbusz társaságában.
Kétszer is nekifutott védőjével a halasztásnak, de azt másodjára is elkaszálta a bíróság. Legutóbb már írtunk arról, hogy a Budapest Környéki Törvényszék másodfokon is helybenhagyta a döntést, ezért a zenésznek börtönbe kell vonulnia.