Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Bódi Guszti életet mentett thaiföldi nyaralásán

Bódi Guszti egy fiatal férfi segítségére sietett, amikor látta, hogy fuldoklik a mély vízben.

Bódi Guszti és felesége március közepén tértek haza thaiföldi nyaralásukból, mostanra már hagyománnyá vált az életükben az év eleji utazás. Az énekes a Star magazinnak árulta el, hogy az idei kiruccanás alatt egy fiú életét is megmentette.
A mulatós sztár éppen a medencében edzett, amikor látta, hogy két huszonéves fiatal is megjelent a környéken. Mint mondta, látszott, hogy egyiküknek csak nagyon kezdetleges az úszástudása, mégis a medence mélyebb része felé vette az irányt.
– Egyszer csak azt vettem észre, hogy alig-alig jön fel a víz felszínére, kapkodja a levegőt. Gyorsan odaúsztam az épp elmerülő sráchoz, aki a pániktól úgy kapálózott, hogy engem is lenyomott, amikor ki akartam segíteni. A két és fél méteres medence aljára kerültem, de szerencsére volt annyi lélekjelenlétem, hogy lábujjhegyről ellöktem magam, és azzal az erővel felhoztam magammal a fiatal fiút is – emlékezett vissza Bódi, akinek saját bevallása szerint két órának tűnt az az öt-tíz másodperc, amíg vissza tudott térni a vízfelszínre.
– A srác teljesen rám volt fonódva, úgy vittem ki a vízből, mint egy kisgyereket. Még akkor is kapaszkodott szegénykém, amikor a derekamig ért a víz. Mikor kiértünk a partra, ott is fogott. Megcsókolgattam a homlokát, simogattam a vállát, kedvesen megütögettem a hátát, hogy érezze, nincs baj – tette hozzá az énekes, akinek a fiatal köszönetet mondott, amiért megmentette az életét.