Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Vidékre költözik Curtis és szerelme

Curtis kedvesével, Barnai Judit hamarosan elköltöznek Budapestről, Maglódon vásároltak családi házat.

Az újpesti rapper úgy érzi, hogy már nem vágyik akkora pörgésre, bulizásra a mindennapokban, nyugodt, pihentető környezetben szeretne élni. Kedvesével, Barnai Judittal úgy döntöttek, hogy elhagyják a fővárost és Budapest vonzáskörzetének egyik népszerű településén, Maglódon vásároltak családi házat.
– Igaz a hír, valóban vettünk egy házat. Nagyjából egy hónap múlva már be is költözhetünk, amit nagyon várok. A kisfiam, Doncsi is izgatott, együtt alakítjuk ki a szobáját, ami az ő birodalma lesz, de a legjobban azt várja, hogy a kertben lévő medencében játszhassunk – mesélte a Blikknek Curtis, majd arról is beszélt, ma már egyáltalán nem vonzzák a nagy bulik.
– Az elmúlt években kiéltem magam, rengeteg lehetőségem volt szórakozni. Manapság inkább a csend vonz. Régi álmom volt kertes házba költözni, ráadásul az ingatlan mellett egy gyümölcsös van, így tényleg alig lesz körülöttünk valaki. Még sosem volt kertem, biztos fogunk sütögetni, de a szomszédságnak nem kell amiatt aggódnia, hogy hangos bulik zavarnák fel a környék nyugalmát, mert ilyesmi nálunk nem lesz – fűzte hozzá.