Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Pont kerülhet VV Fanni gyilkossági ügyére

A család ügyvédje szerint meglehet, hogy soha nem derül ki, pontosan mi történt a lány halálának napján.

Ha a Fővárosi Ítélőtábla kimondja, hogy B. László bűnös Novozánszki Fanni meggyilkolásában, akkor Magyarországon először történik olyan, hogy holttest nélkül születik elmarasztaló ítélet gyilkossági ügyben. Szerdán végre pont kerülhet az öt éve húzódó ügy végére.
B. Lászlót 2022 nyarán, első fokon nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettében találta bűnösnek a bíróság. Az életfogytig tartó ítélet ellen B. László fellebbezett. A másodfokú bíróság szerdán dönt: ezen a tárgyaláson eldőlhet, hogy B. László tényleges életfogytiglant kap, vagy 25 év után szabadulhat.
Azt azonban nem tudni, hogy a vádlott mivel fog még készülni a szerdai tárgyalásra annak reményében, hátha enyhítenek a büntetésén.
– Még utoljára minden érintett felszólalhat: elsőként az ügyész, majd a védelem mond védőbeszédet. A sértett fél képviselője, azaz személyem következik a sorban, és utoljára szót kap a vádlott is. Érdekesség: a vádlott az egész ügy során közömbösen, közönyösen viselkedett mind az elhangzottakkal, mind a sértett családját látva is. Soha nem látni érzelmet az arcán – nyilatkozta a Borsnak Dr. Lichy József, a család képviselője, aki szerint az is lehet, hogy soha nem derül ki, mi történt pontosan a fiatal lánnyal, a családnak azonban megnyugvást hozna, ha egy jogerős ítélet születne szerdán.