Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Új életet kezdett Mohamed Fatima

Az énekesnő életében a Fekete Vonat búcsúkoncertjével lezárult egy korszak.

Mostantól saját zenekarával áll majd színpadra, amelyben aktív szerepet vállal Pityinger Péter, azaz KicsiDope is. Az új formációt hamarosan a közönség is megismerheti, Fatima pedig saját és a Fekete Vonat régi slágerei mellett új dalokon is dolgozik, és elárulta, soha nem érezte magát ennyire a helyén a színpadon.
Megalapította élete első saját zenekarát Mohamed Fatima, aki a színpadon csupa olyan emberrel veszi körül magát, akikkel együtt nőtt fel a nyolcadik kerületben, és akik mind a hazai zenei élet kiválóságai. Az énekesnő közel három hónapja próbál csapatával, és úgy érezte, ideje közönség elé állni.

fatimazenekar2


– Ha őszinte akarok lenni, soha nem éreztem még magam ilyen jól a színpadon. A Fekete Vonat koncertjével életemnek egy szakasza lezárult, és valami újba kezdtem, új emberekkel. A dalok úgy szólalnak meg ebben a formációban, hogy el sem hiszem, fantasztikusan érzem magam a színpadon. Eddig soha nem volt saját zenekarom, vendégként vettem részt különböző produkciókban, ahol mindig meg akartam felelni. Ez most más, rólunk szól, igazi örömzene. Így a közönség olyan oldalamat ismerheti meg, amit eddig soha, a vicces, a bolondos, az énekes és a rapper énem egyszerre lesz jelen a koncerteken – árulta el Fatima.
– Dalok tekintetében elsősorban a saját slágereim közül válogattunk a koncertprogramba, a Ragyog a szívem lemezemről, de a Fekete Vonat legismertebb slágereit is feldolgoztuk, és új szerzemények is helyet kaptak a műsorban. A zenekar tagjai egytől egyig fantasztikus művészek, azonnal volt közöttünk kémia, KicsiDope-al és a többiekkel pedig nemcsak szakmailag, emberileg is nagyon jól működünk együtt. A koncertjeinken pedig vendégként Dopeman is feltűnik majd.
Az énekesnő és zenekara májusban már készen áll a színpadra lépésre, és egy budapesti klubkoncerttel indítanák a szezont, amelynek részleteit későbbre ígérte.

A FatimaYolSoul produkció bemutatkozó videója: