Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Új életet kezdett Mohamed Fatima

Az énekesnő életében a Fekete Vonat búcsúkoncertjével lezárult egy korszak.

Mostantól saját zenekarával áll majd színpadra, amelyben aktív szerepet vállal Pityinger Péter, azaz KicsiDope is. Az új formációt hamarosan a közönség is megismerheti, Fatima pedig saját és a Fekete Vonat régi slágerei mellett új dalokon is dolgozik, és elárulta, soha nem érezte magát ennyire a helyén a színpadon.
Megalapította élete első saját zenekarát Mohamed Fatima, aki a színpadon csupa olyan emberrel veszi körül magát, akikkel együtt nőtt fel a nyolcadik kerületben, és akik mind a hazai zenei élet kiválóságai. Az énekesnő közel három hónapja próbál csapatával, és úgy érezte, ideje közönség elé állni.

fatimazenekar2


– Ha őszinte akarok lenni, soha nem éreztem még magam ilyen jól a színpadon. A Fekete Vonat koncertjével életemnek egy szakasza lezárult, és valami újba kezdtem, új emberekkel. A dalok úgy szólalnak meg ebben a formációban, hogy el sem hiszem, fantasztikusan érzem magam a színpadon. Eddig soha nem volt saját zenekarom, vendégként vettem részt különböző produkciókban, ahol mindig meg akartam felelni. Ez most más, rólunk szól, igazi örömzene. Így a közönség olyan oldalamat ismerheti meg, amit eddig soha, a vicces, a bolondos, az énekes és a rapper énem egyszerre lesz jelen a koncerteken – árulta el Fatima.
– Dalok tekintetében elsősorban a saját slágereim közül válogattunk a koncertprogramba, a Ragyog a szívem lemezemről, de a Fekete Vonat legismertebb slágereit is feldolgoztuk, és új szerzemények is helyet kaptak a műsorban. A zenekar tagjai egytől egyig fantasztikus művészek, azonnal volt közöttünk kémia, KicsiDope-al és a többiekkel pedig nemcsak szakmailag, emberileg is nagyon jól működünk együtt. A koncertjeinken pedig vendégként Dopeman is feltűnik majd.
Az énekesnő és zenekara májusban már készen áll a színpadra lépésre, és egy budapesti klubkoncerttel indítanák a szezont, amelynek részleteit későbbre ígérte.

A FatimaYolSoul produkció bemutatkozó videója: