Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Rózsa György Gálvölgyi Jánosról: Ki fogjuk kacagni a halált!

A tévés és a színművész ötven éve barátok.

Gálvölgyi János május 10-én került kórházba, légzési nehézségei voltak. A színművész lélegeztetőgépre került és intenzív osztályon kezelték. Így mindenki örömmel fogadta a hírt, mikor lányai bejelentették: túl van az életveszélyen.
Miután Gálvölgyi kórházba került, Rózsa György úgy nyilatkozott, félti a barátját, és nagyon szorít, hogy jobban legyen. A műsorvezető most a Bors megkeresésére árulta el, hogy a színésszel 50 éve ismerik már egymást, még a főiskolán találkoztak. Mint mondta, Gálvölgyi felesége hívta fel a hírrel, miszerint a színész felébredt, és az első kérdése az volt, mi lesz az előadásával, amiben játszott volna.
– Nem tudtam volna elképzelni, hogy valamilyen visszavonhatatlan dolog történjen most is. Amikor találkozunk, minden alkalom felüdülés nekem. Hiszem, ha majd beengednek hozzá az intenzív osztályra, ugyanezt fogom érezni. Ki fogjuk kacagni a halált! Nem vagyunk hajlandóak tudomásul venni, hogy ketten 150 évesek vagyunk, ebből pedig ötvenet együtt töltöttünk el – nyilatkozta a lapnak.
A műsorvezető elmondta, úgy tudja, Gálvölgyire utókezelés és rehabilitáció vár a közeljövőben. Szerinte nehezen viseli majd, hogy várnia kell a munkához való visszatéréssel.
– Várom, hogy beszélhessek vele. Majd a kertemben örömtüzeket gyújtok, ha végleg hazatér. Remélem, hogy nemsokára itthon lesz, mert akkor fogok igazán megnyugodni, ha én is látom, hogy gyógyul, rendben van. Kicsit önző módon megnyugtat, hogy a korosztályunk még nem kötelezően megy el, és van még pár év, hiszen az ember szeretné látni felnőni a kisunokáját. Érettségiig valószínűleg nem kísérhetem el, de az általános iskolás éveit talán még láthatom – nyilatkozta a lapnak.