Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Megvadult rockerként tombolt Trokán Nóri

A színésznőt hamarosan a The Voice zsűrijében foglal helyet.

A sokrétű színésznőt, Trokán Nórát fantasztikus pályafutása során sok-sok izgalmas szerepben láthattuk már, hamarosan pedig a 2023-as The Voice női zsűrijeként fog bizonyítani.

Megannyi teendője közepette ráfért egy kiadós tombolás, amire teret kapott a Tornózcky All Access srácaitól, akik nemrégiben leforgatták első saját számuk videóklipjét. A Czoller Bence rendezte kisfilmben Nóra eleinte kémia tanárnőként tűnik fel, ám később megvadult rockerként vezeti le energiáit.
– Berciéket már korábbról is ismertem, ennek köszönhetően amellett, hogy nagyon gyorsan leforgattuk az anyagot, rengeteget nevettünk is. Azt pedig, hogy ismét a tanári pályára keveredtem, már megszoktam.” – mondta nevetve Trokán Nóra. „A forgatás zseniális hangulatban telt. Egy tök menő iskolában forgattunk, a stáb minden tagja baromi jófej, vérprofi volt. Mindenben segítettek, gördülékeny volt a közös munka. A zenekar tagjai a forgatás végére érkeztek meg, velük is megismerkedtünk. Pár nappal a forgatás után a Barba Negrás koncertjükön hallhattam őket. A dal nekem nagyon tetszik, igazi vagány, dögös blues-rock szám, a témája pedig egészen különleges – tette hozzá a klip másik főhőse, Náray-Kovács Zsombor.

ADI09570 creditTemesi Adam


Tavaly nyáron több mint 25 sikeres szakmai év után új fejezethez érkezett el ifj. Tornóczky Ferenc pályafutása. A Kőbányai Zenei Stúdió igazgatóhelyettese megalapította saját dinamikus, autentikus, sallangmentes zenekarát, amelyben olyan kiválóságok bizonyítanak, mint Nagy Ricsi (ének), Temesi Berci (basszusgitár), vagy éppen Zombori Atus (dob). A rock-blues csapat fontosnak tartja a gyökereket, számukra minőséginek, előremutatónak tartott előadók, zenészek (Pl: Póka Egon, Deák Bill Gyula, Tátrai Tibor, Török Ádám, Hobo) lábnyomaival haladnak saját zenei útjukon. Ez indokolja az ősszel megjelenő első saját nagylemezük címét is, avagy az „Elkezdték, folytatjuk…”-ot.
Ennek a zenei anyagnak az első előfutára a most megjelent „Kémia”. A forgatás egyáltalán nem volt komplikációmentes, ugyanis az egyik jelenethez a Tankcsapda gitárosát, a motorok szerelmesét, Sidit kérték fel, ám ő sajnos érhető okokból nem tudott a forgatáson részt venni. Az alkotók a forgatás napján hívták fel Vilkót, a gitáros pedig két órán belül, jelenlétével megmentette az eredeti terveket. A klip felvételeit a zenekar kiemelt fotósának, Bikali Sanyinak köszönhetjük.

Fotó: Temesi Ádám