Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Megvadult rockerként tombolt Trokán Nóri

A színésznőt hamarosan a The Voice zsűrijében foglal helyet.

A sokrétű színésznőt, Trokán Nórát fantasztikus pályafutása során sok-sok izgalmas szerepben láthattuk már, hamarosan pedig a 2023-as The Voice női zsűrijeként fog bizonyítani.

Megannyi teendője közepette ráfért egy kiadós tombolás, amire teret kapott a Tornózcky All Access srácaitól, akik nemrégiben leforgatták első saját számuk videóklipjét. A Czoller Bence rendezte kisfilmben Nóra eleinte kémia tanárnőként tűnik fel, ám később megvadult rockerként vezeti le energiáit.
– Berciéket már korábbról is ismertem, ennek köszönhetően amellett, hogy nagyon gyorsan leforgattuk az anyagot, rengeteget nevettünk is. Azt pedig, hogy ismét a tanári pályára keveredtem, már megszoktam.” – mondta nevetve Trokán Nóra. „A forgatás zseniális hangulatban telt. Egy tök menő iskolában forgattunk, a stáb minden tagja baromi jófej, vérprofi volt. Mindenben segítettek, gördülékeny volt a közös munka. A zenekar tagjai a forgatás végére érkeztek meg, velük is megismerkedtünk. Pár nappal a forgatás után a Barba Negrás koncertjükön hallhattam őket. A dal nekem nagyon tetszik, igazi vagány, dögös blues-rock szám, a témája pedig egészen különleges – tette hozzá a klip másik főhőse, Náray-Kovács Zsombor.

ADI09570 creditTemesi Adam


Tavaly nyáron több mint 25 sikeres szakmai év után új fejezethez érkezett el ifj. Tornóczky Ferenc pályafutása. A Kőbányai Zenei Stúdió igazgatóhelyettese megalapította saját dinamikus, autentikus, sallangmentes zenekarát, amelyben olyan kiválóságok bizonyítanak, mint Nagy Ricsi (ének), Temesi Berci (basszusgitár), vagy éppen Zombori Atus (dob). A rock-blues csapat fontosnak tartja a gyökereket, számukra minőséginek, előremutatónak tartott előadók, zenészek (Pl: Póka Egon, Deák Bill Gyula, Tátrai Tibor, Török Ádám, Hobo) lábnyomaival haladnak saját zenei útjukon. Ez indokolja az ősszel megjelenő első saját nagylemezük címét is, avagy az „Elkezdték, folytatjuk…”-ot.
Ennek a zenei anyagnak az első előfutára a most megjelent „Kémia”. A forgatás egyáltalán nem volt komplikációmentes, ugyanis az egyik jelenethez a Tankcsapda gitárosát, a motorok szerelmesét, Sidit kérték fel, ám ő sajnos érhető okokból nem tudott a forgatáson részt venni. Az alkotók a forgatás napján hívták fel Vilkót, a gitáros pedig két órán belül, jelenlétével megmentette az eredeti terveket. A klip felvételeit a zenekar kiemelt fotósának, Bikali Sanyinak köszönhetjük.

Fotó: Temesi Ádám