Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Balázs Andi egy éve gyászol, imádott édesapját veszítette el

A színésznő D. Tóth Krisztának beszélt először a gyászáról.

Balázs Andi mindig a legnagyobb szeretettel mesélt imádott édesapjáról. Azt azonban ezidáig titokban tartotta, hogy időközben édesanyja után őt is elveszítette.
– Egy évvel ezelőtt elveszítettem az édesapámat. Azt az édesapámat, akiről mindig beszéltem, mindenhol elmondtam, hogy milyen fontos nekem, és hogy mennyire szeretem – kezdte elcsukló hangon Andi a DTK Elviszlek magammal műsorának felvételén. – Iszonyatosan nehéz egy év van mögöttem, nem csak azért, mert gyászoltam, és mindennap a szívemben hordozom őt, hanem azért is, mert próbáltam nem tukmálni a gyászomat senkire. A szorosabb baráti társaságomon és a családomon kívül nem mondtam sehol sem – idézte a Blikk a színésznőt a műsorból.
A tragédia tavaly április 2-án történt, Andinak pedig két nappal később a Csináljuk a fesztivált! döntőjének forgatásán volt jelenése, ám a szerkesztők végig nagyon figyeltek rá, tiszteletben tartva a gyászát. Mint mondja, már korábban elvesztette az édesapját, aki demenciában szenvedett, és a végén már volt, hogy sem őt, sem a párját nem ismerte fel.
– Olyan, mintha a húsomból egy darab hiányozna, ezt nem tudom másképp elmondani, olyan, mintha egy végtagommal lenne kevesebb, amit nem találok. Így tudom megfogalmazni. Nincs olyan este, hogy ne az utolsó gondolatok lennének a szüleim – fogalmazott Andi.
A színésznővel készült teljes beszélgetés május 28-án 21:50 órakor került adásba a Spektrum Home-on.