Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Oroszlán Szonja a gyerekvállalásról: Őszintén szólva, soha nem akartam

Ma már könnyedén tud erről a témáról beszélni.

Rónai Egon Húzós című podcastműsorának pénteki adásában Oroszlán Szonja volt a műsorvezető vendége, aki magánéletébe is bepillantást engedett. Arról is szó esett, sokáig meg akart felelni a társadalmi elvárásoknak azzal kapcsolatban, hogy anyává válik.
– Őszintén szólva, soha nem akartam gyereket, ezért nem is volt nehéz lemondani az anyaságról. Hiszen csapongó életet élek, mindig megyek valahova, és szűnhetetlen bennem a szorongató vágy, hogy megtartsam a szabadságomat. Ebbe az életformába nem fért bele a gyerek. Sokáig meg akartam felelni a társadalmi elvárásoknak, mivel mindenki szült körülöttem, de bennem nem volt meg az érzés, ami ehhez kell – idézte a Blikk a színésznőt a műsorból, aki azt is elárulta, megnyugtató volt a pillanat, mikor ezt bevallotta saját magának is.
– Rá kellett jönnöm arra, hogy a gyerekvállalás egyszerűen nem nekem való, és nem is szeretném. Nagyon megnyugtató volt, amikor ezt bevallottam magamnak, onnantól kezdve többet nem is görcsöltem rajta. Könnyedén beszélek erről a témáról másoknak is, és mindig elmondom, hogy ez az én döntésem. Azért mert nő vagyok nem kötelező anyává válnom – jelentette ki a színésznő.