Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Nagy Feró átmenetileg elvesztette a hallását: Kaptam egy csomó gyógyszert meg mindenféle cseppeket

Szerencsére visszanyerte a hallását.

A Mokka egy április adásában derült ki, hogy Nagy Feró átmenetileg elvesztette a hallását. A zenész most visszatért a reggeli műsorba, és elmondta, megfázás okozhatta a több mint egy hétig elhúzódó panaszait.
– Valamilyen füljárati hurutom, vagy nem tudom mi volt. Mikor elmentem a fülészhez, ott van egy nagyon jó szerkezet, azt ajánlom mindenkinek. Azt így bedugják az orrodba, valamivel befújnak, az egész fejed megremeg tőle, és az egyik füleddel elkezdesz egy kicsit hallani. Úgyhogy ezt csinálták, de kaptam egy csomó gyógyszert meg mindenféle cseppeket – árulta el Nagy Feró, majd felidézte, hogy a többi között a Petőfi Zenei Tanács egyik ülésén is úgy vett részt, hogy semmit nem hallott belőle.
– Mikor rám néztek és nevettek, gondoltam, valami vicc lehetett rólam. Később kiderült, hogy így is volt – mesélte a zenész, aki számára nagyon ijesztő volt, hogy senkivel nem tudott kommunikálni, és amiatt is aggódott, hogy ez milyen hatással lesz a zenei karrierjére. Még hallókészüléket is csináltatott.
– Bementem egy ilyen fülhallgatós boltba, és mondtam, hogy kéne. Az nem úgy van, hogy egyet beteszel és jó, hanem meg kell vizsgáljanak. Akkor megvizsgáltak és kaptam egyet, amit használtam is két napig. Nagyon jó volt, hogy kimentem a kocsmába a haverokhoz, beraktam, és beszélgettünk nyugodtan. »Mi van, nem vagy süket?« »Dehogynem, itt van a fülemben a segítség!«