Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Véget ért Szabó Franciska párkapcsolata: Rájöttem, hogy egy szociopata drogossal élek

Az Exatlon Hungary egykori bajnokának el kellett menekülnie a férfitól.

Véget ért Szabó Franciska kapcsolata amerikai testépítő párjával, miután elköltözött párjával Las Vegasból, folyamatosan derült fény az exe valódi személyiségéről.
– Az új helyen elég hamar rájöttem, hogy egy szociopata drogossal élek. Addig szépen eljátszotta a hősszerelmest, de ott már az is kiderült, hogy nekem anyagilag is nagyon sokba kerül ez a kapcsolat – nyilatkozta a Borsnak a sportoló, aki úgy érezte, volt párja pénzügyileg is kihasználta, vele fizettette ki például a költözést és a három havi kauciót is az új házukra. A férfi azzal is hitegette, hogy összeházasodnak.
– Vett is egy jegygyűrűt, cserébe, hogy én kifizetem a költözést… Persze a gyűrűt végül sosem kaptam meg – fűzte hozzá. – Kérdeztem, hogy akkor most mi van, intézzük a papírt, hogy minél gyorsabban meglegyen az állampolgárság? Azt válaszolta, hogy még nem, előbb tegyem rendbe magam lelkileg, mert most kezdenek előjönni a gyermekkori traumáim… Mondom, szociopata, mert olyan ügyesen belém beszélte, hogy elmentem pszichológushoz, akivel végül a sok beszélgetés közben rájöttünk ketten, hogy nem velem, hanem vele van a baj. Aztán egymás után derültek ki dolgok róla, például, hogy már korábban is voltak drogproblémái, csak nekem nem mondta. De otthon találtam tudatmódosító szereket, amiket azért használt, hogy feldobódjon… Végül elmenekültem ebből az egészből, otthagytam – fogalmazott az exatlonos. Exe azonban nem nézte tétlenül, hogy vége.
– Jöttek a fenyegetések, felváltva sírással, de nem hagytam magam becsapni, már nem! Jobb most egyedül. Persze senki ne értse félre, ebben az egészben nem csak őt hibáztatom, én is hibás vagyok. De végre vége, nem zavar, hogy egyedül vagyok, most jó darabig biztos nem lesz férfi az életemben, eddig mind csak kihasznált – mesélte Franci.