Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Galambos Lajos alig eszik a börtönben, már a pépesített ételeket is képtelen lenyelni

Ügyvédje beszélt a zenész állapotáról: lefogyott és beesett az arca.

Nemrég még arról lehetett olvasni, Galambos Lajos egészségi állapota börtönbe vonulása óta sokat romlott. A 24.hu-nak elmondta, nagyon keveset eszik, szilárd ételt pedig nem tud fogyasztani, ezért egyre gyengébb.
– Alig vagyok képes a pépesített, turmixolt ételek elfogyasztására is. Nem kapok külön ételeket, ugyanazzal kell beérnem, mint a többi fogvatartottnak, csak éppen azokat a kajákat leturmixlova tudom elfogyasztani. Mindenki elképzelheti, milyen, amikor a mákos tésztából egy kocsonyás, nyúlós massza lesz, és azt kell megennem. Már nem tudtam mit kitalálni, hogy valamennyi kalóriát azért bevigyek a szervezetembe, így kacsazsírt szoktam tenni a teámba, azt szürcsölöm el – idézte a Blikk cikke alapján a lap a zenészt.
Most pedig ügyvédje, dr. Csontos Zsolt a Blikknek árulta el, hogy azóta még rosszabb a helyzet.
– Sajnos ügyfelem már a pépesített ételeket is képtelen lenyelni. El lehet képzelni, hogy a bablevestől kezdve a rakott krumpliig milyen gusztustalan formákat öltenek a leturmixolt fogások. Nem szépítem: mint amikor egy moslékba mindent összeöntenek. Már előre öklendezett, amikor hozták az ételt neki, ezért úgy döntött, ezentúl pépesítve sem kéri. Ugyanolyan formában kapja mostantól, mint bárki más, ő azonban csak a folyékony halmazállapotú részeit fogyasztja el: a levesnek megissza levét, a pörköltnek kiszürcsöli a szaftját – mondta a lapnak.
A cikkből az is kiderült, Galambos hirtelen nagyon lefogyott, nagyon beesett az arca, és fizikai problémái miatt már pszichésen sem olyan erős, mint korábban: nagyon ingadozó lett a hangulata, és állítólag alig beszél.